fbpx

Tidemann Urmakermester lagt ned?

Informasjon om ymse problemer har versert en stund i miljøet allerede, men nå virker det som om Tidemann Urmakermester i Oslo har stengt dørene for godt!

Fra nettsidene til Tidemann Urmakermester

Tidemann, som har lokalene sine rett bak stortinget i Oslo, har lenge vært blant de mest eksklusive klokkeforhandlerne i Norge. Forhandleren har hatt blant annet A. Lange & Söhne, Cartier, Jaeger-LeCoultre, Ulysse Nardin, TAG Heuer og Moser & Cie i sin kolleksjon, og har også tidligere hatt Vacheron Constantin i hyllene. Butikken, som henter sitt navn fra brødrene Tom Andre og Lars Christian Tidemann, har eksistert siden 2008, men har den siste tiden opplevd endringer i eierskapet, hvor blant annet svenske Nymans solgte seg helt ut etter å ha vært majoritetseiere. Etter sigende skal det være samme selskap som har kjøpt opp flere forretninger i Oslo-området og dannet kjeden “Urmaker Larsen” som var nye eiere.


Den siste tiden har man sett at brødrene Tidemann har forlatt butikken, og etter flere ukers usikkerhet virker det nå som om butikken har stengt dørene for godt. Flere har rapportert om stengte dører når de har skullet besøke, og nå virker det som om man har lagt helt ned? Det betyr, i det minste om opplysningene er korrekte og at det ikke dreier seg om en midlertidig stenging, at vi mister norsk forhandler av A. Lange & Söhne, Moser & Cie og Ulysse Nardin. Om Urmaker Larsen-kjeden vil reetablere forretningen under nytt navn, eller flytte merkene til andre butikker er for tiden ukjent. Ingen av de nåværende butikkene virker å ha en eksklusiv nok profil til å enkelt overta de største prestisjemerkene som nevnt over, så dette virker ikke å kunne ordnes uten solide investeringer.

Vi vil oppdatere med mer informasjon om/når vi får det!

2 Replies to “Tidemann Urmakermester lagt ned?

    1. Hei Christian

      Akkurat det har vi ikke noe svar på. Ville forsøkt å kontakte butikken eller eiere via e-post, telefon eller annet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: