fbpx

Utstilling i Singapore: Rolex Submariner

En utstilling om et av verdens mest ikoniske dykkerur, Rolex Submariner, er nok interessant for mange med interesse for klokker. At man må helt til Singapore er dog kanskje en liten strek i den berømte regninga. Men i disse ferietider er det kanskje noen som er i det fjerne Asia?

Det er ferietid både i Norge og utlandet, noe som helt klart merkes hva angår nyheter på klokkefronten. Samtidig ser vi stadig at nordmenn befinner seg både i Singapore og andre land i det fjerne østen, så kanskje noen benytter sjansen til å stikke innom en utstilling nå i august, selv om den befinner seg langt fra høstkalde Norge?

Det er klokkekjeden «The Hour Glass» som står for arrangeringen av «The Rolex Submariner Exhibition», som er åpen fra 11. – 20. august. Utstillingen tar for seg hele livshistorien til dette berømte dykkeruret, fra sin start i 1953 og frem mot dagens modeller og utgaver. Her vil man gjennomgå oppfinnelsene og utviklingen som har gjort at klokken tåler det meste en dykker kan utsette den for, herunder både vann og støt.

Annonse

Basert på bildene som er publisert fra utstillingen, ser det ut til at det er brukt store mengder digitalt innhold i form av skjermer og bilder. Skjermene er utformet slik at de etterligner et «Oyster Bracelet» som er lenken som benyttes på blant annet Rolex Submariner. Forhåpentligvis er det også en del spennende faktiske klokker å se, men dette vet vi pr. nå ikke noe om.

Utstillingen arrangeres i lokalene til ION Orchard (2 Orchard Turn, Singapore 238801) og er åpen fra 10:00 – 22:00 for alle som ønsker mer informasjon om klokken og hvorfor den regnes som en av verdens mest ikoniske sportsklokker.

Rolex Boutique Cortina Watch MSQ
Om man er i Singapore, og har interesse for Rolex, kan nok også deres «flagship store» på Marina Square verdt et besøk. Åpnet i fjor høst er det, med sine 500+ kvadratmeter, en av de største og også mest innholdsrike butikkene i verden hva angår Rolex.

Butikken skal, i tillegg til et bredt vareutvalg, ha en stor permanent utstilling om Rolex. Utstillingen tar for seg både «The Rolex Way», «The World of Rolex» & «Rolex & The Deep». Blant inventaret skal de legendariske klokkene «Rolex Deep Sea Special» og «Rolex Deep Challenge» være blant hovedattraksjonene, begge benyttet på bemannede ekspedisjoner til Marianergropen.

Du finner mer informasjon om utstillingen på Facebook-sidene til «The Hour Glass».

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.