fbpx

Nominerte klokker til Watchstars 2017/2018!

Watchstars har publisert alle de nominerte til utdelingen for 2017/2018 på sine nettsider og det er ingen tvil om at juryen vil få tøffe valg frem mot den endelige utdelingen på neste års Baselworld!

Vi skrev tidligere i år at vi på Horae har inngått et samarbeid med Watchstars. Watchstars (The Best Watches of the World) ble stiftet i 2014 og står for en årlig utdeling av priser innen flere kategorier av klokker. Prisene stemmes frem av en jury bestående av uavhengige klokkeeksperter, skribenter og entusiaster fra en rekke land.

Prisene
Det deles ut totalt fem priser for kategoriene «Classic Stars», «Technical Stars», «Design Stars», «Stars for a Lifetime» & «New Stars». Det er juryens medlemmer som selv kan nominere klokker til de forskjellige kategoriene og det holdes deretter avstemning blant juryens medlemmer.

Annonse

Nå som årets nominerte er publiserte, ser man at det er stor variasjon og en rekke klokker som kan vinne neste års utdeling, herunder en rekke klokker i alle prisklasser, også fra produsenter som holder til utenfor klokkelandet Sveits. Dette gir en god variasjon og senere i høst vil en «shortlist» med de 10 finalistene i hver kategori bli publisert, før juryen vil avgi sine endelige stemmer.

Juryen for utdelingen er større enn noensinne og består i skrivende stund av 88 personer fra hele verden, herunder ett medlem fra vår egen redaksjon.

Du finner alle de nominerte på Watchstars’ hjemmesider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.