fbpx

Samarbeid med Watchstars!

Watchstars (The Best Watches of the World) ble stiftet i 2014 og står for en årlig utdeling av priser innen flere kategorier av klokker. Prisene stemmes frem av en jury bestående av uavhengige klokkeeksperter, skribenter og entusiaster fra en rekke land. Nå har Watchstars og Horae inngått et formelt samarbeid.

Årets utdeling, som fant sted på Baselworld, var den tredje utdelingen i Watchstars historie. Det deles ut totalt fem priser for kategoriene “Classic Stars”, “Technical Stars”, “Design Stars”, “Stars for a Lifetime” & “New Stars”. Det er juryens medlemmer som selv kan nominere klokker til de forskjellige kategoriene og det holdes deretter avstemning blant juryens medlemmer.

Årets jury bestod av i overkant av 80 medlemmer og inneholder kjente navn og personer fra mange av de store internasjonale klokketidsskriftene, bloggene og nettsidene. Flere av juryens medlemmer er faste skribenter for store nettsteder som WatchTime, aBlogtoWatch, Fratellowatches, Uhren Magazine, Watches by SJX, Revolution, HODINKEE, Time+Tide, Deployant, Monochrome Watches, Forbes med flere. Juryen for 2016/2017 ledes av Gisbert Brunner.

Annonse


Alle klokker fra alle produsenter kan i utgangspunktet nomineres og stemmes frem. Med kategorier som “Design Stars” og “New Stars” er det ikke alltid bare de største merkene som kan vinne priser, noe vi ser på de foregående kåringene.

Samarbeid
Vi på Horae er veldig stolt over å ha fått til et samarbeid med Watchstars og vi vil bringe nyheter og informasjon fra kåringene her på vårt nettsted. Som offisiell partnerside for Watchstars har vi blitt forespurt om å stille med et redaksjonsmedlem til juryen for neste års kåring, noe vi virkelig ser frem til. Dette vil være det første jurymedlemmet fra Norge.

Du finner mer informasjon om Watchstars på de offisielle hjemmesidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.