fbpx

Omega lanserte…

Det er fire dager siden vi skrev om at Omega kom med noen hint på sine offisielle kontoer om en annonsering eller lansering i dag, 21. juli. Alt vi visste var at dette var noe som var relatert til deres ikoniske Omega Speedmaster «Moonwatch». Nå er dagen kommet og for kort tid siden ble «hemmeligheten avslørt». Omega lanserer en kort dokumentarfilm..

Hintene som ble lansert av Omega inneholdt 3 videoer og 1 bilde som i all hovedsak viste George Clooney og Edwin Eugene «Buzz» Aldrin som møttes og gikk til en kinosal. Alle hintene fokuserte på «Landing 21.07.2017» og hashtaggen #Moonwatch. Våre teorier strakte seg fra en ny limitert utgave av Omega Speedmaster til et arrangement eller en film, og det viste seg med andre ord at det ikke var noen ny klokke fra Omega i denne omgang, men derimot en kort dokumentarfilm.

Dokumentarfilmen har fått navnet «Starmen» og viser møtet mellom Clooney og hans store helt fra barndommen, astronauten «Buzz» Aldrin, som var den andre personen som gikk på månens overflate. Både Aldrin og Clooney er ambassadører for Omega, med Aldrin som kanskje den selvskrevent største for nettopp Omega «Moonwatch».

Annonse

Vi er både litt glade og litt skuffede over dagens nyhet. Vi hadde kanskje håpet at det skulle være noe «mer» som skulle annonseres av Omega enn bare en 6-7 minutters dokumentarfilm som i all ærlighet ikke ga spesielt mye nytt. Samtidig er vi (faktisk) glade for at man ikke kommer med enda en limitert utgave av Speedmaster akkurat nå. Omega har allerede lansert limiterte utgaver i fleng den siste tiden, herunder for Apollo XVII, og 48 år etter at mennesket gikk på månen virket som en «rar» anledning å skulle komme med en ny «Moonwatch». Om alt man lanserer er limiterte utgaver, så mister de fort sin unikhet og verdi. Samtidig er det 60 år siden Speedmaster som modell så dagens lys, så vi forventet kanskje at Omega ville lage noe rundt nettopp dette.

Filmen tar oss med litt tilbake i tiden og gir et lite innblikk i hvor stort det faktisk var at man klarte å sette mennesker på månen, for snart 50 år siden. Samtidig er det (nesten) like fascinerende å se hvor mange ringer og armbånd Aldrin klarer å ha på seg (sammen med sin Speedmaster) samtidig 😉

Du finner filmen og mer informasjon om Omega sine nettsider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.