fbpx

Oppdatert: Omega med annonsering 21. juli?

Omega publiserte i dag en video på sin offisielle Facebook-konto. Videoen hinter om en annonsering 21. juli, men hva er det egentlig vi venter på?

Videoen, som har tittelen “Who is George waiting for?” viser Omega-ambassadør George Clooney som befinner seg i et rom som minner om et kontor eller hjemmebibliotek. I rommet ser man bilder fra formentlig NASA-ekspedisjoner på veggene. Samtidig hører man radiosamtaler i bakgrunnen som også stammer fra det som trolig er Apollo 11-ekspedisjonen. Bildet skifter deretter raskt til en trappeoppgang hvor man ser bakhodet til det vi kjenner igjen som astronauten “Buzz” Aldrin.Videoen har, i tillegg til tittelen, også henvisninger til at noe “lander” 21. juli og er også merket med hashtagen #Moonwatch, som er kallenavnet på Omega Speedmaster Professional.

Oppdatering 18. juli: Dagen etter denne lanseringen, ble en ny video lagt ut av Omega. Denne viser et kort klipp hvor George Clooney og Buzz Aldrin møtes. Vi forventer at Omega kanskje gjentar dette og legger ut en ny video hver dag frem mot 21. juli? Videoen gir ingen ytterligere opplysninger, annet enn tittelen “George and Buzz Aldrin are all dressed up. Going somewhere special?”.

Annonse

Oppdatering 19. juli: Den 19. juli (dag 3) la Omega ut et bilde på sin profil. Bildet viser en bøtte med popcorn, samt en “Moonwatch” som ligger ved siden av, og har teksten “Sit down and relax. It’s movie time. Landing 21.07.2017” og er også tagget med #Moonwatch.

Oppdatering 20. juli: Den (trolig) siste oppdateringen kom i dag, dagen før 21.07.17, i form av en ny video som viser George Clooney og Buzz Aldrin i en kinosal. De snakker om at de tilsynelatende skal se en film og at filmen skal handle om månelandingen.

Hva nøyaktig det er som ventes å “lande” 21. juli er vi imidlertid usikre på. Datoen samsvarer med når mannskapet fra Apollo 11 gikk på månen for første gang, men det virker likevel unaturlig å skulle lansere noen spesialutgave i år, ettersom det er 48 år siden månelandingen, som ikke kan sies å være noe rundt tall. I tillegg har man i år allerede hedret en annen ekspedisjon, nemlig Apollo XVII, med en egen limitert Speedmaster. Hashtagen peker likevel i retning “Moonwatch”, men kan det være et arrangement, hendelse, film eller noe helt annet enn en ny klokke man venter på? Er det en spesialutgave som hedrer “Buzz”? Eller en klokke “Buzz” har vært med å designe?

Det er imidlertid i år 60 år siden Omega Speedmaster ble introdusert første gang, og det kan nok være at det er en egen “60th Anniversary Edition Omega Speedmaster” som blir lansert denne datoen. Knytningen mellom Speedmaster og Apollo-programmer er så sterk at det kan nok være naturlig at man henviser såpass mye til det, til tross for at det ikke er en Apollo-klokke som skal lanseres? Kanskje er det ikke noen ny klokke i det hele tatt? Vi tør ikke si noe sikkert enda!

Det blir uansett spennende å se hva Omega skal annonsere, og vi håper det er noe som er verdt å vente på, ettersom de den siste tiden (etter vår mening) virker å ha kommet med rett og slett for mange nye utgaver, spesialversjoner og limiterte utgaver av klokkene sine.

Har du noen tanker om hva det kan være Omega skal annonsere? Legg gjerne igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.