fbpx

Gyrus Magazine satser på klokkelitteratur!

For en liten stund siden dukket det opp reklame i nyhetsfeeden for klokkelitteratur solgt fra en norsk nettbutikk. Det er ikke langt fra dagligdags å se fra norske forhandlere, så vi måtte ta en liten prat med innehaveren, Kristian Hviding Kvam, for å høre hva som gjør at han nå satser på klokkelitteratur i nettbutikken. OG vi har en rabattkode til våre lesere..

Om man har interesse for klokker og livsstil er kanskje nettstedet «Gyrusmagazine» kjent. Nettstedet ble startet for 2 år siden av nevnte Kvam og kan nok best beskrives som en livsstilside for menn, men fokus på klokker, vintage biler, reise, samt god mat & drikke. Opprinnelig lansert på norsk, men nå med innhold på engelsk er det en av få slike sider som har sitt utspring her hjemme i Norge. Om man samtidig er interessert i og kanskje til og med samler på klokker, bør f.eks. bøker utgitt av «Mondani» være noe som høster anerkjennende nikk. Av mange regnet som kanskje de aller beste bøkene for den seriøse samleren, har bøkene lenge vært et lite must om man virkelig vil ha oppslagsverk av ypperste klasse.

Vi tok kontakt med Kvam for å høre hvorfor han nå velger å satse på salg av disse via nettstedet sitt, Gyrusmagazine og veien videre. Kvam utdyper litt om bakgrunnen slik:

Annonse

Bokhandelen er kommet som en naturlig følge av at jeg er genuint opptatt av kunnskap og kunnskapsformidling rundt de emnene jeg brenner for. Særlig på klokker er det mye forvirrende informasjon å finne på nett. Mange mener at de sitter på en fasit, i beste mening selvfølgelig, men så gjør det stort sett ikke det. Jeg har gått på flere blemmer selv når jeg har kjøpt vintage Rolex spesielt. Jeg søkte etter informasjon på nett og ble sjelden klokere. Jeg har «kjøpt selger» mang en gang, men likevel gått på en smell. Så når alt kommer til alt, så har jeg funnet ut av at jeg er den eneste jeg stoler på når jeg skal handle. Og hvis ikke jeg har god nok kunnskap, så må jeg ha oppslagsverk med god informasjon.

Jeg tror at jeg ikke er alene i den situasjonen, så derfor ble bokhandelen en realitet. Mest som en service, det er svært lite penger i å selge bøker for tiden. Håpet er å få dekket kostnadene og samtidig bidra til at folk finner de klokkene de har ønsket seg. Jeg er nemlig bygget sånn at jeg blir like glad for at noen andre finner en godbit som om jeg skulle kjøpt meg noe fint selv. Bøkene finner man andre steder på nett, men hos meg vil de gode bøkene plukkes ut , og det vil dekkes mer enn bare klokker. Jeg driver nå og leter etter bøker som er gode på forskjellige bilmerker også. Fokus er at de skal være for samlerne. Dem som har kunnskap nok, men som trenger gode oppslagsverk med relevant og kvalitetssikret informasjon.

Vi på Horae er helt enige i at kunnskap er helt avgjørende i et tidvis uoversiktlig klokkemarked. Dette gjelder spesielt om man beveger seg litt ut fra standardmodellene eller samler på vintage. At man da kan finne god hjelp i seriøse bøker er utvilsomt, og det er morsomt at en norsk nettbutikk også kan tilby disse nå. Med tanke på Gyrus Magazine sine fokusområder, blir det spennende å se hvilke bøker som dukker opp i tiden fremover.

Prisene i nettbutikken vises pr. nå i Euro, og forklares med at mange av kundene kommer fra land utenfor Norge. På sikt kan det bli aktuelt å implementere norske priser direkte. Fraktkostnadene er alltid gratis, noe vi syns er oversiktlig og bra!

Du finner nettbutikken på Gyrus Magazine Shop, og bruker du kupongkoden «horae17» får du 25% avslag på alle fullprisbøker hele resten av 2017!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.