fbpx

Sniktitt: Oslo Watch Fair

I morgen åpner «Oslo Watch Fair» for første gang på Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen. Vi har fått en eksklusiv sniktitt innenfor dørene, og er du klokkeinteressert bør du absolutt ta turen til Oslo i morgen!

Det er første gang at denne klokkemessen arrangeres og her har man laget en messe for klokkeinteresserte som absolutt holder internasjonal standard. Inne på Astrup Fearnley Museet har man samlet 14 av verdens mest prestisjetunge klokkeprodusenter som alle viser frem en rekke godbiter fra sin kolleksjon.

I dag, dagen før utstillingen åpnes for publikum, hadde man invitert til en presentasjon for pressen og Halvor Bjerke ønsket velkommen med litt informasjon om arrangementet. Han dro frem at de opplever en positiv utvikling med en vekst på hele 34% i salg til norske kunder. Også turister handler mye hos norske forhandlere, noe gode taxfree-ordninger og lav krone har bidratt til.

Annonse

Etter noen vanskelige år for den sveitsiske industrien er det også oppgang å spore for produsentene i verdens absolutt viktigste klokkeland, noe som gir positive ringvirkninger også her hjemme. Interessen for armbåndsur er nok høyere enn noen gang og Bjerke dro frem at man opplever at også kvinner og yngre er blant kundegruppene som nå er sterkere representert enn tidligere.

Totalt vil messen ta i mot en plass mellom 1000 og 1200 besøkende, og de som tar turen innom vil finne en rekke interessante klokker, representanter fra merkene og personer med både kunnskap og entusiasme rundt faget. Her finnes masse utgaver man sjelden eller aldri ellers får ta i nærmere øyesyn, så er man klokkeinteressert er det absolutt verdt pengene billetten koster, men flere av tidspunktene er nå utsolgt, så her må man være raskt ute!

Vi ønsker ikke å røpe alle detaljer, men denne artikkelen er en sniktitt på hva du finner på utstillingen! Vi vil komme tilbake med en fyldigere rapport senere, så følg med på nettsidene våre!

For mer informasjon og billetter, se på offisielle nettsidene.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.