fbpx

Sceneskifte / Joining Forces!

Kjære lesere! Det er med litt vemod, men mest masse entusiasme og spenning at jeg i dag annonserer en stor endring for både nettsiden og meg selv. Fra og med i dag vil jeg konsentrere meg om å bidra hos andre klokkemedier fremfor å drifte nettsiden Horae. Første store og særdeles spennende oppgave blir å tiltre rollen som redaktør på Norges største klokkenettsted – Tidssonen!

I korte og raske trekk betyr det at denne nettsiden ikke vil fylles med nytt innhold i perioden fremover. Heller vil du finne mine artikler, meninger og omtaler andre steder – først og fremst på hovedsiden til Tidssonen. Alt innhold som er publisert tidligere vil imidlertid bli liggende her på Horae i overskuelig fremtid, og nettsiden vil med tiden bli en slags porteføljeoversikt for arbeidet som gjøres av meg hos andre aktører.

Hvorfor?
Å drifte et nettsted om klokker er mye arbeid. Å drifte et nettsted om klokker hvor man ønsker høyest mulig kvalitet på alt som gjennomføres er enda mer arbeid. Så mye at det er nær sagt umulig å klare på en tilfredsstillende måte uten å ha et godt team å samarbeide med. For kvalitet er ikke noe man er, men noe man må levere kontinuerlig. Og for å levere godt innhold er det fantastisk å kunne konsentrere seg om det, fremfor den store administrative jobben som følger med å drifte en helt egen nettside og infrastrukturen som følger med. Samtidig har de relativt store endringene vi har sett i klokkeindustrien, over kun de siste få år, gjort det stadig vanskeligere å få dekket viktige begivenheter som en liten aktør.

På mange områder har Horae og Tidssonen utfylt hverandre med ulikt klokkerelatert innhold. På andre områder har vi gjort en del av det samme. Jeg er overbevist om at ved å bli en del av teamet på Tidssonen gjør at vi sammen kan lage et enda bedre totaltilbud for leserne. Det frigjør kapasitet ved at vi ikke fokuserer på de samme nyhetene, som heller kan brukes for å gi leserne et enda bredere spekter av klokkerelatert innhold.

Et samarbeid i en eller annen form er noe vi har diskutert over noe tid, før vi nå er enige om at jeg tiltrer i en redaktørstilling. Jon Henrik Haraldsen har bygget opp nettstedet og et utrolig bra klokkesamfunn gjennom mange år – og er en meget kunnskapsrik mann med svært høy integritet. Det har vært viktig for meg og forvent samme direkte og ærlige meninger fra meg også i arbeidet på Tidssonen som du forhåpentligvis har blitt vant til her på Horae. Jeg gleder meg og er stolt over å bli en del av teamet. Vi ses på Tidssonen!

Med vennlig hilsen,
Jørgen Erdahl


Dear readers & international press!

It is with a little sadness, but mostly excitement and enthusiasm that I today announce a major change for me and the website Horae. As of today I will concentrate on contributing to several other watch media instead of running this website. The first big and very exciting task will be as a Senior Editor at Norway’s largest website about watches – Tidssonen!

In short, this means that no more content will be posted on this website as of now. You will however find my articles, reviews and opinions other places – first and foremost on the Tidssonen front page. All content previously published at Horae will remain right here and stay accessible in the foreseeable future, and the website will in time transform into a portfolio of my work.

Why?
Running a website about watches is a lot of work. Running a website about watches where you want the highest quality possible even more so. Actually to the extent that it is virtually impossible without having a good team to work with. For quality is not something you are, but something you have to deliver continuously to remain relevant. And to deliver the best quality possible, it is delightful to be able to concentrate on content production and writing instead of running an entire website with the administrative tasks it requires. With the large changes we have seen in the watch industry over the last few years, it has also become increasingly difficult to cover the numerous important events without having a good team to cooperate with.

In many areas Horae and Tidssonen have complemented each other with different watch-related content. In other areas we have published close to identical articles and news. I am convinced that joining the team at Tidssonen will enable us to deliver more, better and a wider range of watch related content to all readers.

Cooperation to some extent has been discussed for quite some time, before we now agree upon me joining as a Senior Editor. Jon Henrik Haraldsen has been building the site and it’s great community for many years – and is a very knowledgeable man with high integrity. That has been a key factor for me and expect the same honest and straightforward opinions from me at Tidssonen as you’ve hopefully gotten used to here at Horae. I’ll see you at Tidssonen!

Kind regards,
Jørgen Erdahl

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.