fbpx

Tidssonen og Grand Seiko arrangerer entusiastkveld!

Fredag 17. januar inviterer Tidssonen og Grand Seiko til en klokkeaften for entusiaster. Arrangementet vil finne sted på Fornebu fra kl. 18:00 og her vil det både bli klokker og klokkeprat.

For kvelden har Grand Seiko fløyet inn Master Craftsman Satoshi Hiraga, som vil gjennomføre tekniske demonstrasjoner på kaliber 9S. Det vil også bli en paneldebatt og Q&A ledet av Tidssonens Nicolai Giil, i tillegg til at man selvsagt kan prøve og se flere av selskapets modeller.

Selv om jeg er forhindret fra å delta har jeg stor tro på at dette vil bli et høydepunkt for alle med en forkjærlighet for Grand Seiko! Så er du i Oslo og ledig denne kvelden er dette kanskje aktuelt?

Les mer om arrangementet og påmelding på nettsidene til Tidssonen!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.