fbpx

Konkurranse – Julen 2019: Vinn Maurice Lacroix Aikon Venturer!

Her på nettsiden har vi sannelig ikke hatt konkurranse siden forrige jul, men når vi først knekker i gang gjør vi det med stil! I samarbeid med Optura AS og Maurice Lacroix har vi gleden av å lansere årets julekonkurranse – og du kan vinne en flett ny Maurice Lacroix Aikon Venturer!

NB! Konkurransen er avsluttet! Du finner resultatet av trekningen på denne siden!

Vi har helt siden oppstarten hatt ulike konkurranser og trekninger, enten her på nettsiden eller direkte via sosiale medier som Facebook og Instagram, og dette har vært veldig populære innslag blant våre lesere. Vi er derfor stolte over å nå kunne lansere julekonkurransen for 2019, hvor premien du kan vinne er den helt nye Maurice Lacroix Aikon Venturer til en verdi av 19.990 norske kroner!

Dette er en klokke vi fikk muligheten til å studere for vår egen «Hands On»-artikkel, og som imponerte! Vi er derfor ekstra glade for at vi har klart å få til et samarbeid med Optura som gir en heldig vinner sjansen til å skaffe seg nettopp denne klokken til jul!


Deltakelse
For å være med i trekningen er det to -2- ting du gjøre, og flere ting du kan gjøre for å øke vinnersjansene dine. Alt må skje før trekningen som skjer 10. desember 2019!

1) Send e-post til konkurranse@horae.no hvor du svarer på følgende spørsmål:

  • Når ble merkenavnet Maurice Lacroix først benyttet?
  • Hvor ligger produksjonslokalene til Maurice Lacroix?
  • Optura er importør av mange klokkemerker. Vet du om minst ett annet merke som Optura har i sin portefølje?

2) Lik siden til Horae.no på Facebook!

Om du ikke har svaret på alle spørsmålene i hodet, anbefaler vi de offisielle nettsidene!

NB! Husk og inkludere ditt fulle navn, adresse og kontaktinformasjon i e-posten! Ta også med eventuelle kallenavn og/eller brukernavn som benyttes på Facebook og Instagram, dersom du ønsker ekstralodd!


I tillegg til må-kravene ovenfor, får du ett ekstra lodd i trekningen for hver av følgende:

Lik og legg inn en kommentar i innlegget «Konkurranse – Julen 2019» på vår Facebook-side!
Lik Horae på Instagram og legg igjen en kommentar i konkurranseinnlegget samme sted!
Lik Optura Watches & Jewellery på Facebook!
Lik Optura Watches på Instagram!


Trekning
Trekningen vil bli foretatt av Horae.no og Optura AS den 10. desember 2019, og vinneren vil bli annonsert her på nettsidene, samt varslet via e-post/telefon.

Her er det altså store muligheter for at du, eller noen du er glade i , kan ringe julen inn med helt ny klokke på armen. Og vi skal sørge for at du har den hjemme hos deg i god tid til å få den på armen (eller eventuelt inn under juletreet) før julaften. En enklere måte å skaffe seg en ny fantastisk klokke til jul finner du ikke!

Vilkår
– All deltakelse er gratis!
– Premie, herunder portoutgifter, dekkes av Horae.no / Optura AS!
– Horae.no / Optura AS står ikke ansvarlig for gjenstander som blir borte i postgang eller andre uforutsette hendelser med forsendelsen.
– Vinnere blir kontaktet via e-post og/eller telefon, og har 14 dagers absolutt svarfrist. Etter svarfristens utløp mistes rettighet til premien.

NB! Horae.no forbeholder seg retten til å endre konkurransen og vilkårene uten forvarsel! Konkurransen fyller alle krav til trekninger, også som spesifisert i vilkårene til Facebook & Instagram.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.