fbpx

Trekning: Julekonkurransen 2019: Vinn Maurice Lacroix Aikon Venturer!

Da er årets julekonkurranse endelig avgjort, og vi har trukket ut en heldig vinner av en flett ny Maurice Lacroix Aikon Venturer som vi loddet bort i samarbeid med Optura AS.

Årets konkurranse ble en kanonsuksess og overgikk alle tidligere konkurranser vi har hatt her på nettsiden hva angår deltakere og engasjement. Svært mange svarte på de obligatoriske spørsmålene og fulgte oss på Facebook, og deltok dermed i trekningen – kanskje ikke så rart siden årets premie også var en ordentlig flott klokke fra Maurice Lacroix.

Vi lover å komme med spennende klokkenyheter, omtaler også fremover, så husk å følge med her på nettsidene og på våre kontoer på FacebookInstagram og YouTubeTakk til alle som deltok og alle som følger oss og kommer med tilbakemeldinger til oss gjennom hele året!

Vinner av Julekonkurransen 2019

  • Anders Eide

Vi på Horae gratulerer så mye!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.