fbpx

Urmaker Bjerke blir forhandler av H. Moser & Cie!?

I april i år hentet Urmakermester Tidemann det særegne og frittstående merket H. Moser & Cie til Norge. Kun måneder senere var det kroken på døra for forretningen, men nå ser det ut til at Moser igjen vil bli å finne i Norge, denne gangen hos Urmaker Bjerke!?

H. Moser & Cie Perpetual Calendar

Ryktene har svirret en stund allerede og etter hva vi erfarer er det nå klart at Urmaker Bjerke blir ny autorisert forhandler av Moser i Norge. Vi har ikke fått dette skriftlig fra Bjerke selv, men det bekreftes langt på vei av butikkkjeden selv da de tidligere i dag la ut et bilde av nedre del av en klokkeskive på sosiale medier, som etter alle solemerker er nettopp fra Moser & Cie . Bildet ble akkompagnert av teksten «Stay tuned».

Dette skjer altså kun kort tid etter at vi kunne fortelle at anerkjente A. Lange & Söhne også valgte Bjerke som ny samarbeidspartner, også det et merke som var å finne hos Tidemann før de stengte dørene for godt. Merket føyer seg med det inn i en imponerende rekke produsenter man nå finner hos Norges desidert mest eksklusive klokkekjede og per dags dato vil Bjerke være eneste utsalgssted her til lands.

Annonse

Skjermdump fra Facebook / Moser & Cie Swiss Alp Watch

Som vi tidligere har skrevet er sveitsiske H. Moser & Cie på ingen måte hyllevare i urmakerforretninger verden rundt, snarere tvert i mot. Den lille og eksklusive produsenten har likevel gjort seg bemerket med sine “stunt” og påfunn, herunder “Swiss Icons Watch”, “Nature Watch” og den kjente “Swiss Alp Watch” som mest av alt minner om Apple Watch i sitt utseende. En taktikk som har satt de på kartet og skapt latter, trolig lett irritasjon fra en konservativ bransje og utvilsomt masse oppmerksomhet. Men det er ikke bare spesielle og kontroversielle kreasjoner, for selskapet har produsert masse lekre og teknisk avanserte klokker, i tillegg til å utfordre grensene både på teknikk og design.

Etter hva vi forstår er det butikken i Karl Johans gate som vil få Moser i beholdningen, men vi vet ikke når klokkene kan forventes på plass for skuelystne entusiaster og kjøpere.

Mer om H. Moser & Cie på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.