fbpx

Tidemann henter H. Moser & Cie til Norge

At nye urmerker kommer til Norge er stort sett alltid morsomme nyheter, og kun kort tid etter at Urmakermester Tidemann ble forhandler av Ulysse Nardin er det nå tid for H. Moser & Cie!

Tidemann henter H. Moser & Cie til Norge

Sveitsiske H. Moser & Cie er på ingen måte hyllevare i de fleste urmakerforretninger verden rundt, snarere tvert i mot. Den relativt lille og eksklusive produsenten har likevel gjort seg bemerket med sine «stunt», herunder «Swiss Icons Watch» (med tilhørende Make Swiss Made Great Again), årets «Nature Watch» og den kjente «Swiss Alp Watch» som mest av alt minner om Apple Watch. En taktikk som har satt de på kartet og skapt latter, trolig lett irritasjon fra en konservativ bransje og utvilsomt masse oppmerksomhet. Men det er ikke bare spesielle og kontroversielle kreasjoner, for selskapet har produsert masse lekre og teknisk avanserte klokker, i tillegg til å utfordre grensene både på teknikk og design.

Annonse

Når Tidemann for to dager siden postet en film fra Moser på sosiale medier, med teksten «Are you ready Norway?», var det mye som hintet om at de ville hente merket til forretningen. Jeg tok kontakt med Tom Andre Tidemann som bekreftet at merket vil bli å finne i butikken allerede i løpet av uken! Det er oppsiktsvekkende og spennende nyheter og det er tydelig at forretningen satser ganske høyt om dagen. Tidemann blir første norske forhandler av merket noensinne, og det vil bli veldig spennende å se hvordan det mottas av norske kunder.

Mer om H. Moser & Cie på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.