fbpx

Ny klokkesatsing? – Tidemann Luxury Watches

I august ble det klart at butikken Tidemann Urmakermester i Akersgata i Oslo stengte dørene etter mer enn 10 år som en av Norges mest eksklusive klokkeforhandlere. Nå kan det se ut til at tidligere daglig leder ved butikken, Tom Andre Tidemann, har planer om ny satsing innen luksusklokker!

Tidemann Luxury Watches

TLW – Tidemann Luxury Watches dukket plutselig opp på sosiale medier og som domene – like rundt tiden butikken i Akersgata stengte dørene. Det skjedde etter det som virker å ha vært en litt turbulent tid, med eierskifte og utskiftninger i både ledelse og ansattgruppe – og hvor Tom Andre og Lars Christian Tidemann begge forsvant ut dørene. Et raskt søk i Brønnøysundregisteret viser også at et enkeltmannsforetak med samme navn ble opprettet 26.08.19, og da nettopp med Tom Andre Tidemann som innehaver og daglig leder. Med nyopprettet profil på blant annet YouTube virker det som om planen er å starte opp et nytt konsept med fokus på luksusklokker “In the heart of Oslo”.

Annonse

Vi tok kontakt med Tom Andre for å høre om han kunne dele noe av planene for fremtiden, og han bekrefter at planen er fortsette innenfor bransjen han har vært en del av i over to tiår. – Det er sterkt beklagelig at butikken i Akersgata er stengt og det var noe verken jeg eller min bror ønsket, men som dessverre ble en realitet på bakgrunn av en rekke faktorer, forklarer Tidemann. Han bekrefter samtidig at han har et inderlig ønske om å starte opp et nytt klokkekonsept i Oslo og at han arbeider iherdig for å realisere dette i nær fremtid. – Husk at jeg har vært i denne bransjen veldig lenge og virkelig brenner for klokker. Jeg har arbeidet som medarbeider i klokkebutikk også lenge før vi startet opp Tidemann, så dette er noe jeg har drevet med hele mitt voksne liv.

Tom Andre Tidemann (fra Instagram)

– Om alt går etter planen vil jeg være i gang før jul! I første omgang vil dette bli et showroom / butikklokale sentralt i Oslo og hvor jeg vil arbeide ut fra, både med salg og rådgivning rundt luksusklokker. Det vil bli noe unikt og annerledes fra det vi er vant med her hjemme i Norge, med et fokus på blant annet tett kundeoppfølging og events. Lokalene er allerede på plass, og de ser veldig bra ut, så jeg gleder meg til å videreutvikle disse til å passe den stilen jeg ønsker. Jeg har spilt gitar hele livet og drar gjerne med meg litt av min lidenskap for musikk inn i klokkebransjen, rett og slett for å være meg selv og for å videreformidle “passion” på en ærlig og naturlig måte!

– Jeg er i kontakt med flere aktører og merker, men jeg kan ikke si så mye nå om hvilke avtaler som diskuteres, men jeg har et stort ønske om å jobbe med merkevarer som leverer noe unikt og samtidig utvikler seg riktig. Noen avtaler er allerede gjort, så dette blir spennende. De som kjenner meg vet at både jeg (og mange av kundene fra Tidemann) har stor interesse for blant annet “independents” – merker som går egne veier og lager helt unike produkter som skiller seg ut på en positiv måte. I en slik oppstartfase er det selvsagt masse ting, herunder ganske store økonomiske summer som må på plass, så konseptet vil naturlig nok utvikle seg over tid, men jeg gleder meg veldig til å komme i gang, avslutter Tidemann.


De som besøkte Urmakermester Tidemann opplevde kanskje en litt annen atmosfære enn hos de aller fleste forhandlere av eksklusive klokker. At de musikkinteresserte brødrene Tidemann hadde en mer “rocka” og direkte stil enn mange andre forhandlere er utvilsomt, og ganske uvanlig å finne i dette segmentet. Blant annet samarbeidet med Ihsahn trekkes frem som et av mange høydepunkt i butikkens spennende og utradisjonelle prosjekter. Samtalen med Tom Andre (og den nye logoen) ga meg da også inntrykk av at det nye konseptet blir nettopp litt rocka i stilen med veldig mye personlig “passion”

Det blir veldig spennende å følge utviklingen til TLW – og vi vil følge nøye med på nysatsingen til Tom Andre Tidemann her på nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.