fbpx

Tidemann Luxury Watches henter Parmigiani Fleurier!

Det nærmer seg oppstart for Tom Andre Tidemann og hans nye klokkekonsept “Tidemann Luxury Watches” i Oslo. I slutten av september ble det klart at selskapet har sikret seg avtale med Bovet, og nå offentliggjøres det at man har inngått avtale med nok en eksklusiv frittstående produsent – Parmigiani Fleurier!

Tidemann Luxury Watches henter Parmigiani Fleurier

Som tidligere forklart av Tidemann selv vil oppstart for Tidemann Luxury Watches (TLW) skje forhåpentligvis på denne siden av jul, med showroom / butikk sentralt i Oslo. Nærmere bestemt i 1. etasje av Inkognitogaten 33 som ligger fasjonabelt plassert rett bak Slottet. Her vil man ha ca. 100 kvadratmeter for å vise frem produktene til interesserte.

Annonse

– Jeg overtar lokalene nå 1. desember, så jeg håper å få det klart før jul, sier Tom Andre Tidemann. Men jeg tør ikke garantere det, siden oppussing må gjøres skikkelig før jeg kan åpne dørene. Her skal det bli en trivelig og åpen atmosfære for å snakke om og kjøpe klokker, samtidig som det skal være elegant og eksklusivt!

Parmigiani Fleurier som nå hentes inn er et relativt ungt merke i horologisk sammenheng, grunnlagt i nettopp Fleurier i 1996 av Michel Parmigiani. Det er et frittstående og selvstendig merke som kun produserer klokker av høy kvalitet med håndfinisjerte detaljer, og som på sin korte tid har klart å markere seg innen luksussjangeren. Michel Parmigiani selv spesialiserte seg tidlig (og ble et anerkjent navn inenn) restaurering av kompliserte mekaniske klokker, noe som ledet til at han i 1996 kunne starte et selskap med sitt eget navn.

Selskapet produserer kun noen tusen klokker i året og har en kolleksjon som strekker seg fra det teknisk og visuelle svært avanserte, ned til langt mer klassiske og prismessig tilgjengelige varianter. I nedre del av sjiktet finner vi for eksempel den flotte og elegante Tonda 1954 i stål med en utsalgspris på like over 100.000 norske kroner. I andre enden av skalaen finner vi for eksempel Bugatti Type 370 Mythe (som vist ovenfor og som henter sin inspirasjon fra superbilen Veyron) som har en uoppgitt pris, men som etter hva vi forstår har en utsalgspris nord for fire millioner.

Lokalene til Tidemann Luxury Watches vil være i Inkognitogata 33

Verdt å merke seg er nettopp samarbeidet de har hatt med den eksklusive bilprodusenten Bugatti siden 2004, og som har resultert i både helt spesielle og teknisk meget avanserte varianter som nevnte Type 370, samt en egen mer tilgjengelig Bugatti-kolleksjon fra merket.

– I møtene jeg har hatt med merket har jeg blant annet fått sett nyheter som er på vei. Mange av de virker utrolig spennende og jeg tror de passer den «norske» klokkesmaken godt. Jeg er overbevist om at Parmigiani kan få en norsk entusiastskare, avslutter Tidemann.

Mer om Parmigiani Fleurier på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.