fbpx

Ny norsk forhandler av Ulysse Nardin

Sveitsiske Ulysse Nardin er et klokkemerke som ikke har vært representert her i Norge på flere år. Nå ser det ut til at merket, som kanskje er spesielt kjent for sine maritimt inspirerte kreasjoner, kommer tilbake til Norge.

Med røtter helt tilbake til 1846 er Ulysse Nardin på ingen måte noen nybegynner i klokkeverdenen, men i en årrekke har ikke merket vært representert med en autorisert forhandler her i Norge. Nå bekrefter Tom Andre Tidemann hos Tidemann Urmakermester i Oslo at butikken har inngått samarbeid med Ulysse Nardin, og at de forventer å starte med salget av klokker ila. januar måned. – Dette er et merke vi har ønsket oss i en årrekke og som vi nå er glade for å kunne tilby våre kunder, forklarer Tidemann.

Ettersom merket har vært lite representert, og også har hatt en del kreasjoner som man absolutt må kunne si ikke har vært akkurat “mainstream”, er det ikke alt for ofte man ser disse i entusiastmiljøene her hjemme. Merket har imidlertid kommet med flere lanseringer som bør vekke interesse hos klokkeinteresserte, herunder klokker som er langt mindre “utfordrende” i sitt design enn f.eks. deres kanskje mest omtalte serie de siste årene; Freak-kolleksjonen.

Annonse

Ulysse Nardin stammer fra sveitsiske Le Locle og er kanskje mest kjent for sine maritime klokker i perioden fra selskapets grunnleggelse og frem utover 1900-tallet. De har en rik historie rundt nettopp marine kronometre, men også de opplevde problemer med quartz-krisen på 1980-tallet. Fra 2014 er selskapet eid av The Kering Group, og selskapet fokuserer mye på å produsere mest mulig “in-house” i sitt manufakture i Le Locle.

Nyhetene fra Ulysse Nardin vil bli presentert under årets SIHH som starter førstkommende mandag.

Du finner mer informasjon om Ulysse Nardin på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.