fbpx

SIHH 2019 – Datoer og informasjon!

For alle oss med interesse for klokker er det spesielt to begivenheter pr. år som virkelig er viktige å få med seg. Dette er Baselworld som arrangeres i Basel og SIHH (Salon International de la Haute Horlogerie) som arrangeres i Geneve. Nå er datoene for neste års SIHH publisert, med et kortere og mer intensivt program!

Copyright SIHH / FHH

Selv om både SIHH og Baselworld er store og viktige messer for urindustrien, er det ganske forskjellige hva angår organisering og gjennomføring. Når man snakker om størrelse er SIHH en betydelig mindre messe enn Baselworld og retter seg langt mer direkte mot presse og inviterte medier/bloggere/kunder fra klokkemiljøet. De siste årene har man imidlertid åpnet for at betalende gjester kan besøke messen på dens siste dag, noe som også kommer til å bli mulig i 2019. Denne organiseringen gjør at messen har en langt mer eksklusiv og “rolig” atmosfære enn Baselworld, noe mange verdsetter høyt. Dette har også gjort at SIHH har opplevd en stadig, men kontrollert, vekst og interesse fra flere og flere viktige merker.

Annonse

Datoene for neste års arrangement er 14. – 17. januar 2019. Dette er kortere enn tidligere utgaver, som gjerne har gått over fem dager, men SIHH ønsker en mer intensiv utgave i år. Samtidig som antallet dager reduseres, økes åpningstidene som nå vil være fra 08:30 – 20:00 hver dag. Siste dag (torsdag 17. januar) vil det være mulig for publikum å kjøpe inngang.

For de som ikke har anledning til å delta på selve arrangementet, vil SIHH utvide sitt tilbud av LIVE-sendinger og dermed muligheten til å følge med hjemmefra. Vi på Horae vil også komme med hyppige oppdateringer under hele SIHH-uken.

Utstillere
SIHH har utvidet antallet utstillere nærmest hvert år, men neste års utgave beholder 35 produsenter som i fjor. Nytt av året er imidlertid at merket BOVET kommer inn, mens Van Cleef & Arpels forsvinner. Blant utstillerne finner man store navn som A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, IWC og mange flere. FHH som organisator er nok fast bestemte på at de ønsker å bevare den atmosfæren de har bygget opp.

Exhibitors
A.Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, BOVET, Cartier, Girard-Perregaux, Greubel Forsey, Hermès, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Richard Mille, Roger Dubuis, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin

Carré des Horlogers
Armin Strom, Christophe Claret, Chronométrie Ferdinand Berthoud, DeWitt, Élégante by F.P.Journe, Grönefeld, H. Moser & Cie, Hautlence, HYT, Kari Voutilainen, Laurent Ferrier, MB&F, Ressence, Romain Gauthier, RJ, Speake-Marin, Urwerk

Du finner mer informasjon om SIHH på deres offisielle hjemmeside, www.sihh.org!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.