fbpx

Casio ut av Baselworld!

I november ble det klart at giganten Seiko trekker seg ut av 2020-utgaven av Baselworld og nå følger en annen svært viktig japansk aktør ut døren når Casio takker for seg!

Casio MRGG2000HA

Det er vanligvis pålitelige webChronos som melder dette i dag, og nettsiden skal visstnok fått dette bekreftet fra Casios PR-avdeling som også kommer med et kort offisielt tilsvar. Her er det mange elementer som ligner på det Seiko skrev i forbindelse med sin avgjørelse om å forlate, og det endrede senere tidspunktet for messen ser ut til å være en hemsko også for Casio. Det sies lite om avgjørelsen er tatt for flere år fremover, men skal i alle fall gjelde for neste års messe.

Annonse

Fritt oversatt er svaret fra PR-avdelingen til webChronos at:

Fordi tidsplanen for (Baselworld) ble endret i slutten av april, var vårens sommermodell forsinket til forretningssamtaler. I fremtiden ønsker vi å styrke utstillinger tilpasset egenskapene til hvert område og styrke digital markedsføring representert av SNS, og å kommunisere produksjonen mer direkte til kundene.

Om de japanske merkene faktisk finner det senere tidspunktet for Baselworld å være problematisk, eller om dette brukes mer som en unnskyldning er vanskelig å si. Som nevnt har nok de japanske storhetene følt seg forskjellsbehandlet, med sin langt mindre gunstige plassering i overetasjen, fjernt fra de stolte sveitsiske merkene. Noe som virker ganske sikkert er imidlertid at dette er nok et massivt slag i ansiktet på arrangøren og det er ingen tvil om at de må gjøre alt i sin makt for å snu den stort sett ensidig negative trenden som har vært!

Hele saken på webChronos!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.