fbpx

Tudors nye reklamekampanje – Med David Beckham & Kjersti Buaas

Reklamekampanjer fra de ulike merkene er ikke alltid verdt en ekstra omtale på et klokkenettsted, men når snowboardkjøreren Kjersti Buaas har en sentral rolle i Tudors nyeste kampanje er det jo litt ekstra moro, sett med norske øyne!

TUDOR: Dare to live the moment with David Beckham & Kjersti Buaas

I reklamefilmen, som du i sin helhet kan se ovenfor, besøker den pensjonerte fotballspilleren David Beckham og Kjersti Buaas de sveitsiske alpene i det som ser ut til å være en vakker dag for frikjøring på snowboard. Beckham trenger vel ingen stor introduksjon og han har, sammen med Lady Gaga, vært de mest benyttede ambassadørene til Tudor de siste årene, gjerne under mottoet «Born to Dare». Buaas, som er fra Trondheim, har blant annet vunnet bronsemedalje i snowboard under OL i Torino i 2006 og er utøverambassadør for den humanitære organisasjonen Right To Play.

Annonse

I videoen tar de to skiene fatt oppover, mens fjellsidene nedover kjøres på brettet. Beckham har den høyst diskuterte og litt kontroversielle Tudor Black Bay P01 på armen, mens Buaas har en flott Black Bay Burgunder med matchende rem som fremkommer av pressebildene. Førstnevnte vant jo «Challenge Watch Prize» under årets GPHG i Genéve, så noen må finne den penere enn jeg gjør personlig.

Reklamen henter frem slagordet «Dare to Live the Moment» og Beckham legger vekt på at det var en utfordring for han på grunn av høyden og turen opp. Beckham har vært med i flere like kampanjer den siste tiden, hvor han gjerne utfordres på aktiviteter han kanskje ikke normalt gjør.

Regn med å se mer bilder fra kampanjen i tiden fremover!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.