fbpx

Tudor med nye ambassadører!

Tudor har den siste tiden gjort merkbare grep for å etablere seg som en sterk merkevare på egen hånd, uten hjelpen de har hatt som undermerke for Rolex. Nå har de knyttet til seg nye internasjonale ambassadører for merket, noe de ikke har hatt på flere år.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

I forbindelse med lansering av sin nye kampanje, #BORNTODARE, har Tudor presentert tidligere fotballspiller og stilikon David Beckham, samt New Zealands Rugby-landslag, “All Blacks” som sine nyeste ambassadører. Som navnet tilsier, fokuserer kampanjen på “de som tør”, fremfor de som velger å følge, noe som kanskje henviser til merkets egen satsning de senere årene? Vi har virkelig sett at Tudor har lansert mange spennende modeller de siste årene, og med flere modeller som har hatt et tydelig vintage-preg, har de etablert seg som et kanskje mer hipt og “kult” merke, spesielt sammenlignet med Rolex.

Annonse

“We are devoted to the classic. But reject the status quo.
We keep the best of the past, the best watchmaking practices, the best designs.
And push the boundaries of what’s new.
Born for a purpose. Field-tested to the extreme.
For those who are up for anything.
For those who face their fears.
For those who reinvent themselves every day a TUDOR is born to dare.”

At Tudor har fått en såpass profilert og kjent person som David Beckham med på laget, kan nok høyne bevisstheten rundt merket på flere av verdens markeder, og som en av verdens mest omtalte mote- og stilikoner kan nok hans knytning til merket løfte det mot nye høyder. Tudor har ganske nylig relansert merket i bla. USA, og salgstallene går etter sigende stadig oppover.

Spesielt blant en yngre kjøpegarde virker Tudor å ha fått et visst fotfeste. Med en rekke nye modeller og nye in-house urverk de senere årene, er det ikke umulig at dette er blant de bedre kjøpene i klokkeverden per i dag. Trolig håper man at bruken av kjente fjes som Beckham vil gjøre merket kjent også langt utenfor de vanlige klokkemiljøene.

Du finner mer om kampanjen på Tudor sine hjemmesider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.