fbpx

Kjøp årets tøffeste kalender – 2021!

Det er to år siden vi fant ut at kalender med klokketema hører hjemme hos enhver klokkeentusiast, enten det er på kontoret, i kjellerstua eller i garasjen – og derfor lanserte vår egen. Det har blitt godt mottatt og derfor knekker vi på med en ny utgave for 2021!

Kalenderen passer perfekt på samlerrommet, kontoret, i stua eller på hvilket som helst sted hvor du ønsker noe som fremhever klokkeinteressen – kombinert med praktisk oversikt over året. Kanskje en perfekt julegave til en klokkeinteressert venn?

På årets kalender har vi gått for et nærbilde av et av verdens flotteste og mest anerkjente urverk, L951 fra A. Lange & Söhne. Det er urverket vi finner i blant annet Datograph, men her avbildet på baksiden av en 1815 Chronograph.

Kalenderen er trykket på papir av høy kvalitet for å virkelig være et verdig supplement til klokkesamlingen, måler 50 x 70 centimeter, og gjør seg godt både med og uten egen ramme på veggen. På kalenderen finner du (selvsagt) oversikt over dager, uker og måneder, men også månefase for de som trenger å stille slikt på sitt ur!

Utsendelse vil skje i månedsskiftet november/desember og vi kjører kampanjepris med 20% rabatt på alle kalendere fra og med eksemplar nummer 2! Perfekt om du trenger flere selv eller bare ønsker å gi til en eller flere klokkeinteresserte venner.

Pris
– 1 stk: 269,-
– 2 stk: 430,-
– 3 stk: 645,-

Alle priser er inkludert porto og emballasje!

Kalenderen kan bestilles direkte i vår Webshop og betaling gjøres sikkert via Klarna!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.