fbpx

Kjøp årets tøffeste kalender – 2019!

Igjen, som ved vår første utgave av Sommerklokka, må vi vel innrømme at vi er ute i seneste laget, men når ideen om å lage en kalender med klokketema kom på bordet ble det for lenge å vente helt til 2020. Derfor, sent men godt, her er årets kanskje kuleste kalender klar for salg!

Kalenderen passer perfekt på samlerrommet, kontoret, i stua eller på hvilket som helst sted hvor du ønsker noe som fremhever klokkeinteressen – kombinert med praktisk oversikt over året. På årets kalender har vi gått for et nærbilde av Omega Speedmaster Apollo 8 – Dark Side of the Moon, og forhåpentligvis vil vi kunne produsere nye og spennende utgaver også for årene som kommer.

Kalenderen er trykket på papir av høyeste kvalitet for å virkelig være et verdig supplement til klokkesamlingen, måler 50 x 70 centimeter, og gjør seg aller best i en egen ramme på veggen. På kalenderen finner du (selvsagt) oversikt over dager, uker og måneder, men også månefase for de som trenger å stille slikt på sitt ur!

Årets kalender er klar til utsendelse i løpet av kort tid (medio mars), og vi kjører kampanjepris (150,- pr. stk fra og med eksemplar nummer to) til alle som bestiller mer enn en kalender!

Pris
– 1 stk: 279,-
– 2 stk: 429,-
– 3 stk: 579,-

Alle priser er inkludert porto og emballasje!

Kalenderen kan bestilles direkte i vår Webshop og betaling gjøres sikkert via din PayPal-konto eller med bruk av betalingskort!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.