fbpx

Kjøp årets tøffeste kalender – 2020!

I fjor fant vi ut at kalender med klokketema hører hjemme hos enhver klokkeentusiast, enten det er på kontoret, i kjellerstua eller i garasjen – og lanserte derfor vår egen. Årets utgave kom først når våren nærmet seg, men for neste års utgave er vi klare i god tid før nyttårsrakettene skytes opp. Så nå er 2020s kanskje kuleste kalender klar for salg. Bestiller du før 1. november får du i tillegg kampanjepris!

Kalenderen passer perfekt på samlerrommet, kontoret, i stua eller på hvilket som helst sted hvor du ønsker noe som fremhever klokkeinteressen – kombinert med praktisk oversikt over året. På årets kalender har vi gått for et nærbilde av en av verdens mest ikoniske klokker, Rolex Submariner/Sea-Dweller. Dette er dog ikke hvilken som helst utgave, men en fantastisk COMEX-utgave. Dette er klokker som ofte har norsk proveniens og historie, brukt av blant annet nordsjødykkere! Derfor har vi også valgt et mørkt og litt mystisk design på årets utgave.

Kalenderen er trykket på papir av høyeste kvalitet for å virkelig være et verdig supplement til klokkesamlingen, måler 50 x 70 centimeter, og gjør seg godt både med og uten egen ramme på veggen. På kalenderen finner du (selvsagt) oversikt over dager, uker og måneder, men også månefase for de som trenger å stille slikt på sitt ur!

Utsendelse vil skje i månedsskiftet november/desember og vi kjører kampanjepris både på forhåndsbestillinger, samt spesialpris med 20% rabatt på alle kalendere fra og med eksemplar nummer 2! Perfekt om du trenger flere selv eller bare ønsker å gi til en klokkeinteressert venn.

Pris
– 1 stk: 249,- (ord. 269,-)
– 2 stk: 399,-
– 3 stk: 549,-

Alle priser er inkludert porto og emballasje!

Kalenderen kan bestilles direkte i vår Webshop og betaling gjøres sikkert via Klarna!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.