fbpx

Nye Sea-Dweller lanseres i mai?

Nye modeller som lanseres av Rolex på Basel lar gjerne vente på seg noen måneder før man kan finne disse i butikk. Nå ryktes det om at den nye Sea-Dweller 50th Anniversary kan komme langt tidligere enn først antatt.

Det har de siste dagene begynt å versere rykter på flere nettforum om at forhandlere har mottatt nye Sea-Dweller allerede, men med klar beskjed om at den ikke skal selges før den internasjonale lanseringsdatoen som iflg. ryktene skal være 1. mai.

Dette bildet ble i dag postet av brukeren Mathfjeld på Tidssonen.no’s forum og viser et innlegg av en «Lee Fowler» på en FB-gruppe. Bildet skal etter sigende vise en ny utgave av Rolex Sea-Dweller som skal ha ankommet en (for oss ukjent) forhandler. På esken kan man tydelig se at datoen for lansering til kundene angis til 1. mai.

Annonse

Vi vet ikke med sikkerhet om disse ryktene stemmer, bildet er ekte eller om denne datoen ikke gjelder for alle markeder, men vi venter i spenning på når de første norske forhandlerne kan begynne å ringe rundt til de som har satt seg på venteliste.

Vet du noe mer? Ta gjerne kontakt med oss!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.