fbpx

Konkurranse 07/17: Vinn flotte premier!

Vi feirer 500 følgere på Facebook og det er med stor glede at vi avholder vår første konkurranse/trekning her på Horae. Vi trekker nå ut flotte premier som passer perfekt som tilbehør til den klokkeinteresserte!

NB! Konkurransen er avsluttet! Du finner resultatet av trekningen på denne siden!

Siden oppstarten for noen måneder siden har vi fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger fra våre lesere. Dette har vært både ris og ros, og ting vi virkelig tar med oss for det videre arbeidet med nettstedet. Vi håper å kunne by på aktuelle nyheter, tester og annet interessant stoff for alle som har high-end klokker som interesseområde i lang tid fremover.

Som en liten takk til alle lesere avholder vi nå, vår første konkurranse her på Horae.no, og vi har fått tak i noen fantastisk flotte premier som vil bli delt ut!

  • Cap & Pique-skjorte fra Rolex (Damemodell?)
  • Toalettmappe (inkl. inkludert oppbevaringspose) fra Rolex
  • Jakke-/slipsnål fra Rolex

Konkurransen er sponset av Lervik Ur i Haugesund!

Vi velger å benytte Facebook som «arena» for denne trekningen da dette er vår absolutt viktigste kommunikasjonskanal ovenfor våre lesere. Vi håper at brukere av våre nettsider også vil følge oss på sosiale medier og slik får direkte oppdatering om nyheter på siden! På denne måten kan vi nå ut til enda flere som har interesse innenfor high-end armbåndsur.


Deltakelse
For å være med i trekningen er det to enkle ting du må gjøre!
Lik siden vår, Horae.no på Facebook, før trekningen 1. august 2017!
Lik innlegget «Konkurranse – Juli 2017» på vår Facebook-side, før trekningen 1. august 2017!

Trekning
Horae.no vil trekke ut vinnerne den 1. august 2017 og alle vinnere vil bli annonsert her på nettsidene, samt varslet via melding på Facebook. Hver person kan kun vinne én av premiene!

Vilkår
– All deltakelse er gratis!
– Premie, herunder portoutgifter, dekkes av Horae.no!
– Horae.no står ikke ansvarlig for gjenstander som blir borte i postgang eller annet.
– Vinnere blir kontaktet via Facebook/Messenger og har 14 dagers absolutt svarfrist. Etter svarfristens utløp mistes rettighet på premien.


Om Lervik Ur
Lervik Ur ligger i Haugesund og har sponset denne konkurransen på Horae! Lervik Ur har en rik historie som strekker seg tilbake til 1961. De er en del av Protid-kjeden og butikken er i dag stolt forhandler av prestisjemerker som Rolex, Tudor, Zenith, Omega og Breitling.

Ta turen innom i Haraldsgaten i Haugesund eller ta kontakt pr. telefon eller e-post!

Du finner mer informasjon om Lervik Ur på deres offisielle hjemmesider, samt deres Facebook-profil!

NB! Horae.no forbeholder seg retten til å endre konkurransen og vilkårene uten forvarsel! Konkurransen fyller alle krav satt av Facebook.

One Reply to “Konkurranse 07/17: Vinn flotte premier!”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.