fbpx

Tudor på Facebook

Som et innovativt, hipt og kanskje litt ungdommelig merke, er det kanskje rart at Tudor ikke er representert på Facebook? Vel, nå har de (endelig?) lansert sin offisielle side på verden største kommunikasjonsplattform.

Siden «Tudor Watch» dukket opp allerede for en del dager siden, men uten verifiseringsmerket som gjør oss sikre på at siden er offisiell, ønsket vi å vente litt med å skrive om nyheten. Det er nok av sider som utgir seg for å være selskaper eller som er rene «fan»-sider, men siden som nå er lansert er det selskapet selv som står bak.

Tudor har lenge vært regnet som et merke som har satset på ny teknologi og nye trender innen klokkeproduksjonen, i større grad enn tidligere eier Rolex. Det har derfor vært litt rart at de ikke har hatt en offisiell side på Facebook, som utvilsomt har blitt en av de viktigste kommunikasjonsplattformene i verden. Stort sett alle bedrifter og merker er representert der, og det fungerer for mange som en av de viktigste kanalene for å lansere nyheter og oppdateringer.

Annonse

Welcome to TUDOR’s Facebook Page! You will find here product insight and inspiration with our Born To Dare campaign. We will also give you sneak peeks of our archives and watchmaking know-how – Tudor

En liten vri som Tudor har valgt, er å benytte tidslinjen til å skrive om også tidligere lanseringer og viktige hendelser i selskapets historie. Dette spenner seg fra selskapet ble stiftet i 1926 og videre frem til dagens dato. Her får man litt informasjon om når de introduserte kjente klokkemodeller, egne urverk osv. Dette gjør siden litt mer interessant og innholdsrik, og er et smart trekk synes vi!

Som Tudor selv skriver, er det «Born to Dare»-kampanjen som er i fokus om dagen. Vi har tidligere skrevet om kampanjen her på Horae.no, herunder deres nye ambassadører. Det er kanskje ikke så rart at man derfor har valgt kampanjen, og ambassadør David Beckham, som første «forsidebilde»?

Du finner mer informasjon på den nyopprettede «Tudor Watch» på Facebook!

Alle bilder i artikkelen er Copyright – Tudor

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.