fbpx

Horae, YouTube og Speedy Tuesday

Vi på Horae kommer til å ha hovedfokus på skrevet innhold her på hjemmesiden. Men, en filmsnutt i ny og ne kan vi kanskje publisere, og vi debuterer i dag med vår egen bruker på YouTube, med tilhørende første filmsnutt. I hovedrollen: Omega Speedmaster «Speedy Tuesday».

Når det gjelder klokkenyheter, omtaler, innspill og meninger kommer nettsiden og det skriftlige til å være det absolutt viktigste verktøyet for oss på Horae. Men vi håper å kunne lage en og annen videoreportasje eller videosnutt fra tid til annen, og nå kan du besøke vår egen kanal på nettstedet YouTube.

Video er et kraftfullt medie som kanskje gir litt andre perspektiver enn det man klarer å formidle via tekst og bilder. I tiden fremover ser vi for oss å både komme med film av nye modeller som omtales, og kanskje også intervjuer eller reportasjer litt lengre frem i tid?

Annonse

I vår første lille film er det en utboksing av den helt nye Omega Speedmaster «Speedy Tuesday» Limited Edition. Vi har endelig klart å få hendene på et eksemplar av denne klokken, og en omtale kommer her på nettsiden om få dager. Ikke forvent stor filmkunst, men vi håper vår første film likevel faller i smak!

Du finner vår kanal på YouTube ved å følge denne lenken!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.