fbpx

Godt nyttår!

Klokkeåret 2018 går definitivt mot slutten og det er snart på tide å rette blikket mot det kommende året. Og selv om det har vært til dels store endringer i klokkeindustrien i 2018, bør det ikke være noe grunn til å tro at 2019 skal bli et dårlig år for oss entusiaster!

Det er ingen tvil om at året som har gått har vært innholdsrikt på klokkefronten. Det har vært store lanseringer, store endringer og store overraskelser spredt gjennom et innholdsrikt år. Usikkerhet rundt Baselworld og flere nye markedsstrategier tyder på en bransje som kanskje ikke er fornøyd med utviklingen og som ønsker å prøve nye ting. Det er utvilsomt et tegn på at mange merker vet at de må utvikle og tilpasse seg en ny generasjon for å overleve i en stadig sterkere konkurranse. Vi både tror og håper at 2019 derfor vil bringe oss like mange spennende nyheter som 2018 har gjort!

Allerede i januar får vi en av de store eventene innen “haute horlogerie”, nemlig Salon International de la Haute Horlogerie, (SIHH). Her er mange store merker som A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Panerai & Vacheron Constantin representert og vil alle lansere brorparten av sine nyheter under messen. Vi vil følge SIHH tett og lover å komme med mange interessante artikler og informasjon om det som presenteres!

Annonse

Mot slutten av mars er det duket for det som, til tross for turbulente tider, fortsatt er den største og viktigste messen innen klokkeindustrien, nemlig Baselworld. Med gigantmerker som Rolex, Tudor og Patek Philippe på listen over utstillere, er det en selvfølge at dette vil bli fulgt med spente øyne fra haugevis med entusiaster. Vil Rolex følge opp årets “Pepsi” og lansere en ny GMT Master med “coke”-bezel? Den som venter får se, og vi vil komme tilbake med artikler både før, under og etter messen i Basel.

For oss på Horae håper vi også at 2019 vil være et år med positiv utvikling for vårt nettsted, på samme måte som 2018 har vært formidabelt. Vi har fått en utrolig god mottakelse siden oppstarten og håper at vi kan bli enda bedre fremover. Vi har masse (gode?) ideer som vi gleder oss til å ta fatt på, så følg med her på sidene og husk og følge oss på sosiale medier. Vi lover konkurranser og andre høydepunkter også i året som kommer!

Vi er sikre på at 2019 kommer til å bli vel så bra som 2018 hva angår klokkenyheter, så fortsett og sende oss tilbakemeldinger og ønsker om hva du vil lese om og hvordan vi kan bli bedre!

Et riktig godt nyttår ønskes alle fra oss på Horae!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.