fbpx

Konkurranse 09/18: Vinn klokkeskrin fra Rapport London!

Høst og mørketid betyr høytid for innetid med klokkesamlingen, og når vi i tillegg har passert 2000 følgere på Facebook trengs det en aldri så liten konkurranse. Denne gangen er det et fantastisk flott klokkeskrin fra kvalitetsprodusenten Rapport London som loddes ut!

NB! Konkurransen er avsluttet! Du finner resultatet av trekningen på denne siden!

Våre forrige konkurranser har alle var svært vellykket og mottatt flust med påmeldinger. Når vi i tillegg ser at antallet følgere og lesere stiger jevnt og trutt, lover vi å stå på videre for å gi deg gode og relevante klokkenyheter.

Annonse

I denne trekningen lodder vi, i samarbeid med Nortime, ut et fantastisk fint klokkeskrin fra Rapport London (NB! Klokkene følger selvsagt ikke med). Utført i brunt skinn og med plass til hele 7 klokker og 3 sett mansjettknapper. Perfekt for oppbevaring av samlingen eller for å ta den med seg på reise!

Med mer enn 100 års kompetanse demonstrerer Rapport britisk håndverk på sitt beste gjennom et bredt utvalg av klokke-windere og oppbevaringsbokser med en unik eleganse. Deres fokus på innovasjon og kvalitet gjenspeiles i samtlige produkter. Deres øye for detaljer og materialvalg sikrer at produktene oppfyller de høyeste kravene til den mest kresne kunden.

Vi velger å benytte Facebook og Instagram som «arena» for denne trekningen da dette er våre absolutt viktigste kommunikasjonskanaler ovenfor våre lesere. Vi håper at brukere av våre nettsider også vil følge oss på sosiale medier og dermed får direkte oppdatering om nyheter og artikler som publiseres!


Deltakelse

For å være med i trekningen er det tre enkle ting du må gjøre:
Lik siden vår, Horae.no på Facebook, før trekningen 1. oktober!
Lik og legg inn en kommentar på innlegget «Konkurranse – September 2018» på vår Facebook-side, før trekningen 1. oktober!

I tillegg til må-kravene ovenfor, får du ett ekstra lodd i trekningen om du gjør følgende:
Lik Horae på Instagram!
Lik Nortime på Facebook!
Lik Nortime på Instagram!


Trekning
Horae.no vil trekke ut vinneren den 1. oktober 2018 og disse vil bli annonsert her på nettsidene, samt varslet via melding på Facebook/Messenger/Instagram.

Vilkår
– All deltakelse er gratis!
– Premie, herunder portoutgifter, dekkes av Horae.no/Nortime!
– Horae.no står ikke ansvarlig for gjenstander som blir borte i postgang eller annet.
– Vinnere blir kontaktet via Facebook/Messenger/Instagram og har 14 dagers absolutt svarfrist. Etter svarfristens utløp mistes rettighet på premien.


Om Nortime

Nortime AS har gjennom de seneste 20 årene vunnet anerkjennelse som Norges ledende frittstående importør og grossist av eksklusive internasjonale merkevarer innen ur bransjen. Porteføljen inkluderer merker som TAG Heuer, Raymond Weil og Rapport London.

Produktene distribueres gjennom et selektivt begrenset utvalg av høyt kvalifiserte merkeforhandlere over hele landet. Nortime besørger alle funksjoner tilknyttet merkevarebygging, markedsføring, salg, logistikk, opplæring og service. Selskapet har egen serviceavdeling med landets ledende urmakere.

Mer informasjon på de offisielle nettsidene til Nortime!


Lykke til!

NB! Horae.no forbeholder seg retten til å endre konkurransen og vilkårene uten forvarsel! Konkurransen fyller alle krav til trekninger som spesifisert i vilkårene til Facebook.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.