fbpx

Vintage Rolex Forum – Fourtané, Carmel-by-the-Sea

Vi på Horae ønsker å poste relevante nyheter med fokus på det norske markedet, men med forrige ukes post om utstillingen av Submariner i Singapore, og denne om et arrangement på USA’s vestkyst, føles det nesten som om vi har blitt en aldri så liten reiseguide. Men kanskje er noen av våre lesere i riktig område? Vi håper det…

En samling av vintage Rolex-entusiaster i en småby på kysten av California er kanskje ikke noe vi normalt hadde omtalt, men siden vi selv har besøkt butikken Fourtané tidligere i år, vet vi at dette er noe som virkelig kan være (veldig) interessant om man skulle befinne seg i området. Butikken (og arrangementet) avholdes i forretningen som ligger i småbyen Carmel-by-the-Sea, som ligger på Monterey-halvøya, ca. 2 timers kjøring sør for San Fransisco. Området er preget av meget flott natur og kjente steder som Pebble Beach og 17 Mile Drive, samt flotte deler av Highway 1 er like i nærheten. Sommeren er kanskje på hell, men USA er alltid en stor feriefavoritt blant nordmenn, så kanskje noen av våre lesere befinner seg i nærheten?

Monterey Car Week arrangeres nemlig i disse dager, og «Vintage Rolex Forum» benytter anledningen (når man likevel har samlet personer som elsker gamle biler og mekaniske klokker) til å arrangere sin årlige «sammenkost» (get-together) i samarbeid med juvel- og klokkeforretningen Fourtané. Forretningen har alltid en meget imponerende beholdning av vintage (og nye) Rolex, og er kanskje en av verdens lekreste forretninger for nettopp Rolex-entusiaster. Når man så fyller opp butikken med entusiaster som tar med sine spesielle vintageklokker, kan det bli riktig mye interessant samlet på ett sted!

Annonse

Vi har lagt ved et knippe bilder fra vårt besøk i forretningen i denne artikkelen. Sånn bare for å sette stemningen litt! Du finner også masse informasjon om du gjør et søk på «Monterey Car Week».

Arrangementet avholdes i lokalene til Fourtané (Ocean Avenue at Lincoln Street, Carmel-by-the-Sea) førstkommende lørdag, 19. august, fra klokken 18:00 – 21:00. Her vil man treffe et stort antall entusiaster og trolig kunne se og ta på flust av klokkegodbiter. Enkel servering får du også!

Iflg. nettsidene til RVF bes man sende en e-post til eric@vintagerolexforum.com for å melde seg på og få navnet sitt på besøkslisten.

Du finner også mye mer informasjon om arrangementet på nettsidene til vintagerolexforum.com!

Om du så er i området og tar turen innom, forventer vi en aldri så liten «trip report» 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.