fbpx

Konkurranse 10/17: Vinn flotte premier!

Vi har passert 800 følgere på Facebook og det er med stor glede at vi avholder vår andre konkurranse/trekning her på Horae. Vi trekker nå ut flotte premier som passer perfekt som tilbehør til den klokkeinteresserte!

NB! Konkurransen er avsluttet! Du finner resultatet av trekningen på denne siden!

Vår forrige konkurranse var svært vellykket og gode tilbakemeldinger er selvsagt noe vi setter pris på. Også responsen på artiklene våre har vært både hyggelig og lærerik for oss i redaksjonen. Vi håper å kunne by på aktuelle nyheter, tester og annet interessant stoff for alle som har high-end klokker som interesseområde i lang tid fremover! Vi har mange planer liggende klare for tiden som kommer, så følg med!

Som en takk til alle våre følgere, avholder vi nå vår enda en trekning her på Horae.no, og vi har fått tak i noen flotte premier som vil bli delt ut!

  • Reiseetui (2 klokker) i skinn fra Rolex
  • Sjal i 100% silke fra Rolex
  • Jakke-/slipsnål fra Rolex

Konkurransen er sponset av Lervik Ur i Haugesund!

Vi velger (igjen) å benytte Facebook som “arena” for denne trekningen da dette er vår absolutt viktigste kommunikasjonskanal ovenfor våre lesere. Vi håper at brukere av våre nettsider også vil følge oss på sosiale medier og slik får direkte oppdatering om nyheter og artikler!


Deltakelse
For å være med i trekningen er det to enkle ting du må gjøre!
Lik siden vår, Horae.no på Facebook, før trekningen 15. oktober 2017!
Lik innlegget “Konkurranse – Oktober 2017” på vår Facebook-side, før trekningen 15. oktober 2017!

Trekning
Horae.no vil trekke ut vinnerne den 15. oktober 2017 og alle vinnere vil bli annonsert her på nettsidene, samt varslet via melding på Facebook/Messenger. Hver person kan kun vinne én av premiene pr. konkurranse!

Vilkår
– All deltakelse er gratis!
– Premie, herunder portoutgifter, dekkes av Horae.no!
– Horae.no står ikke ansvarlig for gjenstander som blir borte i postgang eller annet.
– Vinnere blir kontaktet via Facebook/Messenger og har 14 dagers absolutt svarfrist. Etter svarfristens utløp mistes rettighet på premien.


Om Lervik Ur
Lervik Ur ligger i Haugesund og har sponset denne konkurransen på Horae! Lervik Ur har en rik historie som strekker seg tilbake til 1961. De er en del av Protid-kjeden og butikken er i dag stolt forhandler av prestisjemerker som Rolex, Omega, Tudor, Zenith og Breitling.

Ta turen innom i Haraldsgaten i Haugesund eller ta kontakt pr. telefon eller e-post for en hyggelig klokkeprat!

Du finner mer informasjon om Lervik Ur på deres offisielle hjemmesider, samt deres Facebook-profil!

NB! Horae.no forbeholder seg retten til å endre konkurransen og vilkårene uten forvarsel! Konkurransen fyller alle krav til trekninger, spesifisert i vilkårene til Facebook.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.