fbpx

Patek Philippe med nytt nettsted!

Som et av verdens mest anerkjente urmerker har tiden lenge vært overmoden for at Patek Philippe lanserte et nettsted som stod i stil. Nå har selskapet lansert sine nye nettsider, og de er et friskt pust sammenlignet med de gamle. De kommer også med en svært nyttig funksjon som har vært savnet, nemlig priser!

Mange har nok besøkt de forrige nettsidene til Patek Philippe og  disse opplevdes av mange som både utdaterte og gammeldagse. De nye sidene er langt mer moderne, og selv om det ikke alltid er noen garanti for kvalitet, er mitt førsteinntrykk at Patek har gjort en god jobb. De nye sidene gir god navigering og er visuelt tiltalende.

I den visuelle profilen benytter man både bilder og film. Dette fungerer godt både på mobile enheter og i større nettlesere på PC eller tablet. Navigeringen er enkel og forståelig, og man får god oversikt over alle klokkene som finnes i oversiktene som vises. Inne på den aktuelle klokken finner man både gode bilder og også oversikt over hvilke andre versjoner som finnes av den aktuelle modellen.

Annonse

Mange av de sveitsiske merkene har lenge vært av det konservative slaget, så også Patek Philippe. Det er derfor gledelig at man nå får opp listeprisen på de forskjellige klokkene på nettsidene. Dette har tidligere ikke vært tilgjengelig, men heldigvis har Patek kastet seg på samme bølgen som mange av de andre produsentene. Prisene oppgis i sveitsiske franc (CHF) inkludert skatt. Man finner priser på stort sett alle modeller, med unntak av de mest spesielle utgavene hvor prisen oppgis på forespørsel.

Alt i alt er det nye nettstedet absolutt en forbedring fra det gamle. Det er visuelt tiltalende, enkelt å navigere og inneholder god informasjon om klokkene. Her finner vi ingenting banebrytende hva angår design eller funksjonalitet, men det ville heller ikke vært riktig for Patek.

Du finner de nye nettsidene på www.patek.com!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.