fbpx

Urmaker Jørgensen utsatt for innbrudd!

Det er i flere av landets medier at vi i dag morges kan lese at Urmaker Jørgensen i Tromsø har vært utsatt for et innbrudd i natt. Tyvene skal ha fått med seg mye klokker av merkene Rolex og Breitling.

Dessverre er det fra tid til annen både tyveri- og ran (eller forsøk på dette) av norske gullsmeder og urmakere. Det er kun noen måneder siden vi skrev om at Urmaker Christensen i Oslo ble utsatt for et frekt forsøkt på å stjele flere dyre klokker, og nå har altså minst tre gjerningspersoner slått seg inn hos Jørgensen i Tromsø.

Slike ting er svært uheldig for så vel butikkene som oss entusiaster, og jeg gjentar det jeg skrev tidligere: – Er det noe vi virkelig ikke ønsker i entusiastmiljøet er det at butikker skal vegre seg fra å ta inn dyre klokker i beholdningen, eller måtte øke sikkerhetstiltakene som igjen vil vanskeliggjøre å prøve, se og føle på klokkene! Det er en viktig del av opplevelsen før et klokkekjøp, da med hardt opptjente penger!

Annonse

Medier opplyser at alarmen gikk kl. 04:00 og at vaktselskap og politi ble varslet raskt. Det opplyses at man så tre gjerningspersoner og at de fikk med seg klokker fra Rolex og Breitling. Jørgensen fører også merker som Montblanc, Tudor m.m. Gjerningspersonene skal ha brukt slegge for å ta seg inn og for å ødelegge montrene med klokker.

Tyvene skal ha fått med seg ganske mange klokker, men de skal ha konsentrert seg om klokker og ikke garantikort/sertifikater. Så blir du tilbudt nyere modeller klokker, uten dokumentasjon, bør det ringe noen varsellamper!

Vi håper politiet klarer å få tak i gjerningspersonene!

Du finner bilder og mer informasjon på nettsidene til iTromsø!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.