fbpx

Omega åpnet «Her Time»-utstilling i Paris

Det er litt for sjelden at high-end klokker til damer får fokus her på Horae, så når Omega åpner sin utstilling «Her Time» kun en flytur unna, tenkte vi at det var på sin plass med en liten nyhet. Paris er stedet og Omega benyttet anledningen til å presentere noen av sine nyeste ambassadører.

Utstillingen, som tar for seg dameklokker, har tidligere vært vist frem i Milano, Moskva, Sydney og Shanghai. Her viser Omega frem over 100 år med historie hva angår deres klokker spesielt beregnet på kvinner. Her vises de ulike stilene og trendene som har vært aktuelle gjennom merkets historie.

I Paris har man valgt å holde utstillingen i lokaler hos Hôtel de Sully og den vil være åpen for publikum hver dag fra 09 – 19, frem til 15. oktober.

Annonse

Nye ambassadører
Omega (og mange andre merker) har blitt svært glade i å assosiere seg med kjente personer i sin markedsføring. Og Omega virket ikke å spare på nettopp dette under åpningen.

Med over 20 års samarbeid, var Cindy Crawford tilstede under åpningen av «Her Time» i Paris. Sammen med henne var noen av Omegas nyeste ambassadører, nemlig hennes to barn Kaia og Presley Gerber, som begge er kjente modeller. Raynald Aeschlimann, CEO hos Omega, fokuserte på at Kaia og Presley representerte den nye generasjonen av «klokkebrukere», og trakk frem deres utseende, høye motivasjon og inspirasjon for andre som faktorer for samarbeidet.

OMEGA’s women’s watches reveal some of the most beautiful designs in our history. There is so much variety and artistry, and I’m so proud to bring this exhibition to Paris, which is one of the world’s homes of fashion. Of course, to also be here with Cindy and her family is a special privilege and thrill. – Raynald Aeschlimann

På åpningen var det til stede en rekke kjente personligheter, spesielt fra motebransjen, og de inviterte fikk underholdning servert av DJ Robin Schulz og Robin Judge.

Om du befinner deg i Paris de nærmeste to ukene, og er interessert i Omegas kvinneklokker gjennom tidene, er trolig utstillingen vel verdt et besøk. Etter at kjendisrøyken har lagt seg litt, er det trolig mange interessante klokker å betrakte for de som liker Omega.

Du finner mer informasjon på Omegas nettsider!

Alle bildene i denne artikkelen er Copyright – Omega

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.