fbpx

Rolex lanserer oppdaterte nettsider!

Når Rolex gjør grep med sin klokkekolleksjon, er det ofte i form av små, forsiktige og relativt konservative endringer. Det samme kan sies om nettsidene deres, som nå har fått en liten, om en ikke revolusjonær overhaling. Men de nylig lanserte nettsidene er likevel et tydelig skritt fremover og tilbyr en bedre brukeropplevelse.

Skjermdump – Rolex.com

Det er noen uker siden nettsidene først dukket opp på Rolex.com, så disse er kanskje kjent for en del allerede. Nettsidene skiller seg ikke drastisk fra de gamle, men det første som møter deg (både på PC/nettbrett og mobil) er nå en mer interaktiv hovedside hvor man benytter film fremfor en statisk forside. Pr. nå er det deres jubileumsmodell av Sea-Dweller som får det umiddelbare hovedfokuset, men dette vil nok endres med jevne mellomrom.

Annonse

Blar man nedover på sidene vil de rent umiddelbart virke ganske kjente, men Rolex har valgt en litt annen utforming på oppsettet av modellene. Her har man snudd produktbildene fra liggende til stående, og samtidig inkludert en «sveipefunksjon» som lar deg se flere utgaver av de forskjellige klokkene. Dette føles spesielt nyttig, da mange av kolleksjonene er såpass komplekse at man lettere kan danne seg et inntrykk av hvilke klokker som skjuler seg bak de ulike navnene.

Skjermdump – Rolex.com

Om du sveiper helt mot høyre, får du også muligheten til å vise samtlige modeller innen den aktuelle klokkekolleksjonen. Dette er en svært fin funksjon om man vil ha en bedre oversikt over alle mulighetene som eksisterer hva angår skiver, materialer etc. Her finnes også filtre, slik at du kan sortere klokkene for lettere å finne den du leter etter.

Inne på en spesifikk klokke er endringene minimale, men oppsett av bilde og konfigurasjonen er litt endret. Her får man fortsatt ganske god informasjon om den aktuelle klokken og, ikke minst, oppgitt pris på den aktuelle modellen i valutaen der du befinner deg.

Som nevnt er endringene små og relativt konservative, men Rolex’ nettsider fremstår likevel som moderne nok og gir også en god brukervennlighet, noe som tross alt er det viktigste.

Du finner de nye nettsidene på Rolex.com!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.