fbpx

Kylian Mbappé ny Hublot-ambassadør

For de som har interesse for fotball er den franske unggutten Kylian Mbappé trolig et kjent navn, ikke minst etter hans innsats under sommerens fotball-VM som ble kronet med seier til nettopp Frankrike. Nå har Mbappé blitt nyeste ambassadør til klokkemerket Hublot.

Som produsent har nok Hublot gjort seg bemerket med sin kraftige knytning mot sport og fartsfylte aktiviteter, med tilhørende popularitet blant mange idrettsutøvere. Dette er noe som ganske tydelig vises også i klokkene, som ikke kan sies å være tradisjonelt eller konservativt. Her står gjerne nye materialer og et ganske høylytt visuelt uttrykk i fokus.

Franske Mbappé er utvilsomt en av de største fotballstjernene i verden, og har i en alder av 19 år rukket og bli verdensmester med landslaget og er fast inventar på stjernelaget til Paris Saint-Germain FC. Kjent for sitt vanvittige rykk og tempo er unggutten spådd en lysende fremtid i fotballverdenen. Og det er kanskje nettopp denne stjernestatusen Hublot nå ønsker å være en del av, når Mbappé går inn som merkets nyeste ambassadør?

Annonse

Kylian is the first current footballer to represent the brand. He follows on from Usain Bolt, with whom he shares many values. In becoming a Hublot ambassador, Kylian joins the legends of football, and King Pelé in particular – Ricardo Guadalupe, CEO Hublot

Mbappé blir den første nåværende fotballspilleren i ambassadørstallen, som blant annet inneholder kjente navn som Pelé og Usain Bolt. Artig for oss nordmenn er det også at den norske kokken Christian André Pettersen er med i Hublot-familien, som en “Friend of the Brand”.

Hvorvidt hver enkelt av oss påvirkes av nettopp et merkets ambassadører er vel forskjellig, men at en stjernespiller som Mbappé kan være en meget verdifull “reklameplakat” for Hublot er nok ikke til å stikke under en stol. Trolig vil samarbeidet kunne lede til både spesielle arrangementer, kampanjer og i ytterste fall spesialutgaver av klokker?

Mer om Hublot på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.