fbpx

Urmaker Jørgensen mister Rolex!

Det er kun noen måneder siden vi skrev en artikkel om nye krav til forhandlere fra giganten Rolex, og noen dager senere ble det klart at Askelands avdeling i Kristiandsand mistet merket i sin butikk. Nå er det bekreftet at enda en norsk forhandler mister statusen som autorisert forhandler.

Det er Urmaker Jørgensen i Tromsø som er tatt bort fra oversikten over autoriserte forhandlere på Rolex’ egne nettsider. Her har butikken vært listet helt frem til nylig, men er nå borte fra kartet, bokstavelig talt.

Jørgensen har hatt merket i en årrekke, men nå er det altså slutt for det som var eneste forhandler i vår nordlige landsdel. I ettermiddagen bekrefter også Trond Jørgensen ovenfor Horae at de og Rolex skiller lag etter mange års samarbeid. Jørgensen forklarer at veiskillet er naturlig for butikken, utviklingen tatt i betraktning. Urmaker Jørgensen mister også Tudor samtidig, ettersom dette merket også administreres direkte av Rolex.

Annonse

Som vi skrev i vår forrige artikkel, syns vi på Horae det er trist at man mister utsalgssteder for klokkemerker i Norge, men dette er likevel en forventet utvikling som man ser/har sett fra flere av premiummerkene. Så vidt vi kan forstå er det også andre norske forhandlere som kan ligge i faresonen for å få lov å beholde Rolex i butikkhyllene, men dette blir fortsatt ren spekulasjon fra oss.

Du finner mer om Urmaker Jørgensen på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.