fbpx

Urmaker Askeland Kristiansand mister Rolex!

Det er kun noen dager siden vi skrev om at Rolex høyst trolig ville større krav til sine forhandlere verden rundt, og nå bekrefter Urmaker Askeland i Kristiansand at deres filial ikke lengre vil ha Rolex i sitt sortiment.

Det er på selskapets offisielle nettsider at man bekrefter at filialen i Kristiansand nå mister Rolex. Askeland skriver selv at dette skyldes Rolex’ egen markedsstrategi og det virker derfor høyst sannsynlig at dette ikke er noe Askeland selv har ønsket, men en konsekvens av økte krav fra produsenten.

Som en konsekvens av en styrket markedsposisjon og deres arbeid for en selektiv distribusjon av sine produkter er vår butikk i Kristiansand ikke lenger en forhandler av Rolex. Vi støtter strategien til det fulle og ønsker å takke verdens ledende urprodusent for 25 gode år med samarbeid. Urmaker Askeland i Kristiansand ser frem til å fortsette vårt gode arbeid som en stolt forhandler av Tudor, Omega, TAG Heuer, Longines, Certina, Rado og Seiko. Vi vil fortsette å være et kontaktpunkt for service av Rolex ur – Urmaker Askeland

Etter hva vi forstå vil Urmaker Askeland i Stavanger fortsatt føre Rolex, og trolig vil vi se en styrking av denne butikken, i tråd med nye krav og retningslinjer. Samtidig ser vi at filialen i Kristiansand vil beholde “søstermerket” til Rolex, Tudor, som virkelig har blitt en sterk kandidat for mange klokkeentusiaster de siste årene.

Annonse

Vi på Horae syns det er trist at man mister utsalgssteder for klokkemerker i Norge, men dette er likevel en utvikling som er ventet og som vi ser/har sett fra flere av premiummerkene. Også noen andre norske forhandlere vil nok få store problemer med å møte kravene og/eller passe markedsstrategien og vi forventer at flere vil måtte se at Rolex forsvinner fra sortimentet den nærmeste tiden.

Du finner mer om Urmaker Askeland på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.