fbpx

Urmaker Næss satser på NOMOS Glashütte!

For en god uke siden kom nyheten om at Norge får en ny forhandler av NOMOS Glashütte, og denne gang er det Urmaker Næss i Sandefjord som satser på den tyske produsenten.

NOMOS Glashütte er nok et litt ukjent merke for mange, men den lille tyske produsenten har virkelig markert seg de senere årene, da med særegne design og urverk av høy kvalitet i sin prisklasse. Vi har tidligere omtalt både Tetra Petit Four og den nye Tangente Neomatik 41 Update her på siden!

Dette er et merke for de som virkelig kan klokker. Nomos representer fantastisk tysk kvalitet og samtidig en design man ikke blir lei av – Urmaker Næss

Vi tok en prat med Trond Næss, og det var en entusiastisk urmaker vi snakket med: – NOMOS er et merke jeg har ønsket meg i flere år, så vi er veldig glade for at det nå er på plass. Dette er klokker som jeg som urmaker virkelig liker å selge, for her får man skikkelig håndverk til en gunstig pris. – Nå håper vi at også kundene vil se hva NOMOS Glashütte kan tilby og responsen den første tiden har vært veldig god, så dette blir spennende, avslutter Næss.

Annonse

Butikken i Sandefjord fører også flere andre merker som Omega, Breitling, TAG Heuer, Baume & Mercier og Bruvik. Innehaver Trond Næss er selv urmakerutdannet i Danmark og butikken har eget verksted som er autorisert av flere av de store sveitsiske merkene.

Personlig synes jeg det er veldig morsomt at norske butikker tør å satse, og håper at Urmaker Næss lykkes som forhandler av NOMOS Glashütte.

Mer informasjon om Urmaker Næss på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.