fbpx

Otteren ny forhandler av NOMOS Glashütte

NOMOS Glashütte er et merke vi har omtalt her på nettsidene flere ganger, og den lille tyske produsenten har fått virkelig fotfeste de senere årene. Nå føyer Otteren Gullsmed & Urmaker seg i rekken over autoriserte forhandlere i Norge.

Som merke er NOMOS Glashütte blant de aller beste på minimalistiske, moderne og nærmest simple, men likefullt slående design. Det tyske merket har gjort seg bemerket ved å tilby en stil som man tradisjonelt kanskje ikke forbinder med ur av denne kvalitets- og prisklassen, og har hatt stor suksess med nettopp det. Vi har omtalt flere av lanseringene her på nettsiden, og sågar testet flere av de på armen.

Thune har over en periode vært eneste forhandler av merket i Norge, men så sent som i august kunne vi også fortelle at Urmaker Næss tok merket inn i sortimentet. Nå er det Otteren Gullsmed & Urmaker, som har forretninger i Stavanger og Sandnes, som er siste tilskudd på stammen over autoriserte forhandlere.

Annonse

Det var på Instagram-kontoen til Otteren at man først fikk et hint om nyheten tidligere i dag, med et bilde av bæreposer med NOMOS Glashütte-logo og en litt hemmelighetsfull «hysj»-emoji. Vi tok kontakt med innehaver, Jørgen Otteren, for å få en rask kommentar på det nye merket.

Det er et fantastisk merke, både urmakeri- og designmessig. De er et ekte manufaktur og prismessig er det få om ingen som kan matche verdi for pengene. I tillegg er en av mine urmakere oppvokst i Dresden og har et hjerte som banker for hele Glashütte-regionen og spesielt for nettopp NOMOS. Hun har ønsket merket i butikken siden hun begynte hos oss for ca. ti år siden, så det har egentlig bare vært et tidsspørsmål før vi tok det inn – Jørgen Otteren

Fra tidligere fører Otteren prestisjemerker som Omega, IWC, Breitling og Zenith, samt en rekke andre innen både ur og smykker. Klokkene fra NOMOS Glashütte er ikke kommet enda, men er på vei, og Otteren selv sier at han håper å ha de på plass i butikken i løpet av neste uke.

Mer informasjon om NOMOS Glashütte på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.