fbpx

Otteren Gullsmed & Urmaker med ny nettbutikk!

Vi har lenge visst at Otteren Gullsmed & Urmaker har arbeidet med nye nettsider med nettbutikkfunksjonalitet – og nå er de nye sidene lansert. Med det håper innehaver Jørgen Otteren at de skal kunne nå ut til enda flere kunder i Norge enn tidligere.

Otteren er forhandler av prestisjemerker som IWC, Breitling og Omega

Det er ikke mange forhandlere av prestisjemerker som har hatt nettbutikkløsninger i Norge tidligere. Dette har både vært på grunn av merkenes konservative holdning til salg som ikke har vært over disk, og trolig også som en konsekvens av den tekniske investeringen som kreves for å ha en nettbutikk som holder en standard man forventer. De siste årene har man derfor sett en liten oppblomstring av butikker som har integrert en nettbasert salgskanal, og langt de fleste merker er også positive til denne salgsformen.

Annonse

Otteren Gullsmed & Urmaker, som har to fysiske butikker i hhv. Stavanger og Sandnes, har i flere år vært blant de mest prestisjefylte i kongeriket med toppmerker som IWC, Omega og Breitling i sortimentet. Førstnevnte er det kun de og Urmaker Bjerke som forhandler i Norge. Også innehaver Jørgen Otteren høster mye skryt for sin kundeservice og tilstedeværelse i entusiastmiljøet, blant annet ved å arrangere populære kundekvelder hvor klokke- og smykkemerker er med.

Nettbutikken har en enkel, oversiktlig og fin layout, og foreløpig er det de tre omtalte merkene som kan kjøpes av ur – i tillegg til flere ulike smykkeprodusenter som butikken også forhandler.

Vi gratulerer med ny nettbutikk! Du finner den på Otteren.no!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.