fbpx

Urmaker Håkon Lian ny forhandler av NOMOS Glashütte

Mens mange urmerker reduserer utsalgsstedene i Norge er det helt motsatte tilfelle med tyske NOMOS Glashütte. Fjoråret ga oss flere nye forhandlere her hjemme på berget, og nå kommer også klokkene til å bli tilgjengelig hos Urmaker Håkon Lian i Trondheim.

Tre av årets nyheter fra NOMOS Glashütte

Det var under et nylig besøk i butikken at urmaker Andreas Langnes kunne dele den hyggelig nyheten med oss. Faktisk er nettsidene til NOMOS Glashütte allerede oppdatert med forretningen på listen over sine autoriserte forhandlere, selv om klokkene enda ikke har kommet frem til Trøndelag. – Vi håper å ha disse på plass i løpet av de kommende ukene og vi ser veldig frem til å få disse i sortimentet. Dette er klokker som flere av oss føler gir en veldig god valuta for pengene og som vi gleder oss til å selge til kundene våre, forklarer Langnes.

Annonse

Som vi har skrevet tidligere her på nettsiden er NOMOS Glashütte blant de aller beste på minimalistisk, moderne, men likefullt slående design – typisk «Bauhaus». Det tyske merket har gjort seg bemerket ved å tilby en stil som man tradisjonelt kanskje ikke forbinder med ur av denne kvalitets- og prisklassen, og virker å ha stor suksess med nettopp det. Vi har omtalt flere av lanseringene her på nettsiden, og også testet flere av de på armen. Merket føyer seg inn i en eksklusiv rekke merker som føres av butikken i Trondheim, for her finner man nemlig klokker fra Rolex, Omega, Tudor, Breitling og TAG Heuer for å nevne noen.

Det er morsomt å se at de som er fagutdannede urmakere har en stor entusiasme for merket, både hos Urmaker Håkon Lian og hos andre forhandlere jeg har snakket med. Dette er tross alt de som gjerne har best grunnlag for å se hva som er kvalitet eller ikke, og at man ser en såpass entusiasme anser jeg som et bevis på at NOMOS Glashütte leverer klokker av nettopp ganske imponerende kvalitet i sin prisklasse.

Personlig ser jeg også på NOMOS Glashütte som et meget godt alternativ for de som beveger seg fra enkle og billige armbåndsur og over i det litt mer teknisk avanserte, og da gjerne mekaniske segmentet. Her får man et ganske klassisk tidløst, men likefullt ungdommelig, design som holder høy kvalitet til en pris som ligger betydelig under det mange forbinder med slike urverk. For mange vil dette kanskje være en naturlig utvikling, fremfor å hoppe rett opp på klokker som koster det mangedoblede? Og misforstå meg rett, for klokkene fra NOMOS Glashütte er langt mer enn bare noen «mellomstasjon», for her kan man finne årevis med klokkeglede fra den lille tyske produsenten.

Mer informasjon om NOMOS Glashütte på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.