fbpx

LVMH med egen messe i Dubai – Januar 2020

Med SIHH og Baselworld på litt gyngende grunn har vi sett store endringer i klokkeindustrien det siste halvannet året. Swatch Groups eget «Time to Move», samt flere merkers individuelle arrangementer har utfordret messenes eksistens og mange stiller nå spørsmål rundt fremtid og relevans. Nå kommer LVMH til å holde en egen messe i januar 2020, men det betyr imidlertid ikke at de dropper Baselworld (enda?)..

LVMH – Moët Hennessy – Louis Vuitton S.A

For enkelte vil kanskje ikke LVMH være selvforklarende med det samme, men det mektige konglomeratet – hvis bokstaver står for mer kjente Moët Hennessy – Louis Vuitton S.A – eier flere kjente urmerker med TAG Heuer, Hublot, Zenith og Bulgari som de største og mest kjente. Gruppen er derfor en stor og viktig spiller innen klokkemakeri av høy klasse og er også de fire første merkene du møter om du trør inn hovedportene i messehall 1 på Baselworld.

Annonse

Normalt har flere av disse merkene samlet seg i Genéve under SIHH i januar for å arrangere sine egne «Genéva Days», hvor man har hatt for vane å lansere noen av årets nyheter for omverdenen. Ettersom SIHH og Baselworld har bestemt seg for å koordinere sine arrangementer fra og med 2020 og flyttet disse langt senere på året, har LVMH imidlertid måttet tenke nytt og svaret er nå klart: en egen messe som avholdes i Dubai.

We remain very supportive and loyal to Baselworld and the Swiss watchmaking industry. However, it was not possible for us to go 13 months without a global presentation of our products and brands. This additional event further confirms the LVMH commitment to the strategic and profitable watch category – Stéphane Bianchi (CEO LVMH – Watchmaking Division)

Basert på tidligere nyheter, samt støtten som uttrykkes i pressemeldingen, er det på det rene at alle merkene har tenkt å stille ut på Baselworld som vanlig (i det minste for den kommende utgaven), men man har altså bestemt seg for en egen variant tidlig på året. Detaljer rundt dette er noe uklare enda, og hvorvidt dette blir et åpent publikumsarrangement eller langt mer lukket og kun per invitasjon er høyst uvisst. Alt vi vet er at de fire merkene vil samles på Dubai Bvlgari Hotel (passende nok) en gang neste januar og at det garantert kommer til å vises frem nye modeller. Så fort vi vet mer kommer det her på nettsiden!

Mer om LVMH på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.