fbpx

Carl F. Bucherer blir nyeste partnermerke til FHH

Det er kun én liten måned siden vi publiserte nyheten om at Breitling hadde blitt partnermerke med  Fondation De La Haute Horlogerie (FHH) og nå får de følge av et annet meget spennende merke, nemlig Carl F. Bucherer.

FHH fortsetter dermed trenden med å knytte til seg produsenter av finere klokker og samle disse i det som best kan kalles et «interessefellesskap» for å fremme mekanisk klokkekunst. Som vi har skrevet om tidligere var 2017 et år hvor man virkelig utvidet antallet partnere og trenden for 2018 ser ut til at man knytter til seg en rekke relativt store og viktige produsenter, i form av Breitling, Zenith og nå altså Carl F. Bucherer.

Carl F. Bucherer er kanskje ikke det mest kjente merket for mange, men det familieeide selskapet har en stolt historie som strekker seg tilbake til 1888. De har en rekke kreasjoner innen «haute horlogerie» på samvittigheten og har den senere tiden vist muskler med flere imponerende lanseringer, herunder den tidligere omtalte Manero Tourbillon Double Peripheral. I 2008 lanserte selskapet blant annet det første automatiske urverket med perifert montert rotor, som gir et herlig innsyn til mekanikken til tross for opptrekket, og som senere har vist seg viktig for flere produsenter som ønsker en tynnest mulig profil på klokkene.

Annonse

FHH
I tillegg til arbeidet med å fremme klassisk urmakeri er det også FHH, som i samarbeid med Richemont,står bak klokkemessen SIHH. Carl F. Bucherer er imidlertid ikke en av utstillerne på messen som avholdes i januar 2019. Om de senere vil bli å se der gjenstår å se.

Each new member that joins its ranks strengthens the foundation in its mission to make known the creativity, expertise and innovative spirit of Fine Watchmaking – FHH

Med Carl F. Bucherer økes nå antallet partnermerker til 44:

A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Armin Strom, Bovet, Breitling, Bulgari, Carl F. Bucherer, Cartier, Chanel, Chopard, Christophe Claret, Chronométrie Ferdinand Berthoud, De Bethune, DeWitt, F.P. Journe, Girard-Perregaux, Greubel Forsey, Grönefeld, Hautlence, Hermès, H. Moser & Cie, HYT, IWC, Jaeger-LeCoultre, Kari Voutilainen, Laurent Ferrier, Louis Vuitton, MB&F, Montblanc, Officine Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Ressence, Richard Mille, Roger Dubuis, Romain Gauthier, RJ-Romain Jerome, Speake-Marin, Tag Heuer, Ulysse Nardin, Urwerk, Vacheron Constantin, Van Cleef & Arpels, Zenith.

Mer informasjon om FHH og dens arbeid på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.