fbpx

Zenith nytt partnermerke med FHH

Det er kun noen måneder siden vi skrev om at  Fondation De La Haute Horlogerie (FHH) utvidet med 12 nye partnermerker. Nå har enda et merke sluttet seg til som offisiell partner, og denne gangen er det Zenith som velger å bli med i det gode selskapet.

Det er Zenith selv som melder dette via sine kanaler i sosiale medier i dag, og nettsidene til FHH er også oppdatert til å inkludere merket. Selv om utvidelsen i oktober var langt større i antall, er nok utvidelsen med Zenith likevel viktig, da merket har en langt større markedsandel enn mange av de mindre og selvstendige merkene som ble annonsert sist. Fra tidligere har FHH en rekke store og viktige aktører som partnere, og organisasjonen begynner nå virkelig å inkludere et seriøst antall produsenter.

Zenith, som tidligere i år lanserte en helt ny måte å lagre og frigjøre energi på, er veldig i vinden om dagen og er utvilsomt innovative og banebrytende i hva de produserer.

Annonse

Fondation De La Haute Horlogerie
Organisasjonen ble stiftet i 2005 som et samarbeid mellom Richemont-gruppen (som inkluderer urmerker som Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, IWC, A. Lange & Söhne, BULGARI, samt en rekke andre), Audemars Piguet & Girard-Perregaux. Deres uttalte mål er å fremme urmakerkunst og «haute horlogerie» gjennom fire hovedområder: Informasjon, trening, gjenkjennelse og organisering.

FHH, og merkene som er partnere, har blant annet organisert en av de absolutt viktigste messene for klokkeindustrien, SIHH, som avholdes i Genève hvert år. En rekke av merkene som viser frem sine nyheter på SIHH, deltar ikke på Baselworld. Baselworld har i år også annonsert en ganske drastisk reduksjon i antall utstillere, så det er nok lov å si at SIHH seiler opp som en enda viktigere event i klokkeverden enn den tidligere har vært.

Som vi skrev sist er det å være partner med FHH på ingen måte noe direkte samarbeid i produksjon, utvikling eller økonomi, men mer et ideelt samarbeid for fremmingen av urmakerkunst og håndverktradisjon. På nettsidene listes det også opp en rekke merker som også anerkjennes av organisasjonen som produsenter av ur og urverk som tilhører den høyeste standard og klasse, selv om omtales som «Other Perimeter Brands» og ikke «Partner Brands».

Du finner mye mer informasjon om FHH på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.