fbpx

Sea-Dweller 50th Anniversary hos norske AD!

I slutten av april skrev vi en artikkel om at den helt nye Rolex Sea-Dweller 50th Anniversary kunne bli lansert allerede i mai. Dette viste seg å stemme godt på det internasjonale markedet, og nå har også norske forhandlere begynt å få sine første utgaver av denne klokken.

Det er allerede flere personer som har vist frem sine klokker på klokkefora og facebookgrupper, og det er tydelig at flere forhandlere har fått levert en eller flere av den nye Sea-Dweller den siste tiden. Dette er overraskende tidlig, men likevel gledelig for de som går og venter på sin.

Vi vet, fra de forhandlere vi har snakket med, at de ikke har mottatt mange klokker enda, men at de forventer en leveringstakt som er høyere enn f.eks. Daytona i stål. Samtidig ser man også at norsksolgte klokker har begynt å dukke opp på salgsgrupper med en pris godt over normal utsalgspris. Dette er egentlig også å forvente, men det blir spennende å se om markedet er villige til å betale en premium (og i så fall hvor stor) for å sikre seg denne tidlig eller ikke.

Annonse

Du kan lese mer om klokken og våre betraktninger i artikkelen “Hands On: Rolex Sea-Dweller 50th Anniversary

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.