fbpx

100 følgere på Facebook!

Det er med stor glede og takknemlighet at vi har nådd vår første lille milepæl med 100 følgere på vår Facebook-side!

Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger fra dere lesere på vår nettside Horae.no! Fortsett å sende oss kommentarer og forslag pr. epost, melding eller via sosiale medier. Send oss også forslag om hva du ønsker å lese mer om på våre nettsider!

Ved å følge oss på sosiale medier får du de nyeste innleggende rett i nyhetsfeeden, og dette hjelper oss også med å nå ut til andre som kan ha interesse for nettsiden! Anbefal oss gjerne også til venner og bekjente som har interesse for klokker og ur 🙂

Annonse

Facebook
Instagram

Vi setter stor pris på hver og en av dere som følger oss og takker så mye for støtten!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.