fbpx

100 følgere på Facebook!

Det er med stor glede og takknemlighet at vi har nådd vår første lille milepæl med 100 følgere på vår Facebook-side!

Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger fra dere lesere på vår nettside Horae.no! Fortsett å sende oss kommentarer og forslag pr. epost, melding eller via sosiale medier. Send oss også forslag om hva du ønsker å lese mer om på våre nettsider!

Ved å følge oss på sosiale medier får du de nyeste innleggende rett i nyhetsfeeden, og dette hjelper oss også med å nå ut til andre som kan ha interesse for nettsiden! Anbefal oss gjerne også til venner og bekjente som har interesse for klokker og ur 🙂


Facebook
Instagram

Vi setter stor pris på hver og en av dere som følger oss og takker så mye for støtten!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: