fbpx

Følg oss på Baselworld!

Hohoy som vi gleder oss! Årets største og viktigste klokkemesse er straks i gang i Basel, og vi kommer til å skrive nyheter og omtaler fra årets Baselworld i mange dager fremover. Men sørg også for å følge oss på sosiale medier for å få med deg mest mulig fra årets største  høydepunkt for klokkeinteresserte!

Nyheter, lanseringer og omtaler kommer naturligvis her på nettsidene våre, men vi vil i tillegg legge ut masse inntrykk og bilder på Facebook og Instagram, så husk å følge våre kontoer der! Om du i tillegg velger «Se først» på Facebook, er du sikret å få med deg alt vi publiserer uten at det blir spist opp av algoritmene. På Instagram vil vi også oppdatere på «Story» med masse direktebilder.

Selv om Swatch Group er borte er merker som Rolex, TAG Heuer, Tudor, Breitling og Patek Philippe tilstede, og det blir garantert klokkenyheter som skaper engasjement og interesse. Tudor har lansert flere hint og vi på Horae har gjettet på hva Rolex kan finne på å lansere i en tidligere artikkel. Vi holder en knapp på nye utgaver av Submariner, ikke bare fra Rolex, men også fra Tudor. Dette lover voldsomt godt og det eneste vi vet er at vi ikke kommer til å rekke over alt vi skulle ønske…

Annonse

Vi gleder oss og tirsdag braker det løs med åpning av messen for pressen!

Trykk her for å finne alle artiklene på sidene som er relatert til Baselworld!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.