fbpx

Følg oss på Baselworld!

Årets største og viktigste klokkemesse er straks i gang i Basel, og vi kommer til å skrive nyheter og omtaler fra årets Baselworld i mange dager fremover. Men sørg for å følge oss på sosiale medier for å få med deg mest mulig fra årets store høydepunkt!

Nyheter, lanseringer og omtaler kommer naturligvis her på nettsidene våre, men følg oss på Facebook og Instagram for å ta del i de hyppige oppdateringene og de ferskeste bildene fra årets messe. Med merker som Rolex, Omega, Tudor og Patek Philippe blir det garantert klokkenyheter som skaper engasjement og interesse.

Omega har lansert flere videoer med hint og det samme har Rolex. Vi her på Horae har sågar gjettet på hva Rolex kan finne på å lansere i en tidligere artikkel, og vi holder fortsatt en knapp på en ny GMT-Master! Patek Philippe har sågar kommet seg på Instagram og Breitling har lansert en helt ny kolleksjon allerede. Og da har vi bare så vidt startet, for her kommer det garantert stoff fra mange andre produsenter også! Dette lover voldsomt godt og det eneste vi vet er at vi ikke kommer til å rekke over alt vi skulle ønske…

Annonse

Vi gleder oss og i morgen braker det løs med åpning av messen for pressen!

Trykk her for å finne alle artiklene på sidene som er relatert til Baselworld!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.